Μαρία Σολωμού: Βρήκαμε την στυλιστική «εμμονή» της αγαπητής ηθοποιού

Μαρία Σολωμού: Βρήκαμε την στυλιστική «εμμονή» της αγαπητής ηθοποιού

Το χρώμα στο οποίο ορκίζεται.

Η Μαρία Σολωμού είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές ηθοποιούς στη χώρα μας. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές κορυφαίες σειρές και κατάφερε να ξεχωρίσει με το έντονο ταπεραμέντο αλλά και το ιδιαίτερο στυλ της. Φέτος έχουμε την χαρά να τη βλέπουμε κάθε Κυριακή στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την εκπομπή «Roomies». Η ηθοποιός ενώνει τις δυνάμεις της με την Κατερίνα Ζαρίφη και την Ντορέττα Παπαδημητρίου και το αποτέλεσμα είναι απλά απολαυστικό.

Η διάσημη ηθοποιός έχει αναπτύξει το δικό της ξεχωριστό στυλ όλα αυτά τα χρόνια με τις ενδυματολογικές της επιλογές να έχουν ένα κοινό κώδικα. Συνήθως επιλέγει άνετα, κομψά και απλά ρούχα τα οποία παράλληλα τονίζουν τη θηλυκότητα αλλά και τις εντυπωσιακές αναλογίες της. Σπάνια θα την δούμε με κάτι πολύ φανταχτερό ενώ η μονοχρωμία πρωταγωνιστεί σε όλα τις τα look.

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα περισσότερους από 240.000 ακόλουθους. Αυτό είναι λοιπόν το μέρος στο οποίο ανατρέχουμε κάθε φορά που θέλουμε να δούμε τι φόρεσε η αγαπημένη μας celebrity και να πάρουμε ιδέες για τα δικά μας looks.

Κοιτώντας λοιπόν καλύτερα το φωτογραφικό υλικό που η ίδια έχει δημοσιεύσει, διακρίνουμε την μεγάλη αγάπη που τρέφει στο μαύρο χρώμα. Εντός αλλά και εκτός του πλατό, η Μαρία Σολωμού επιλέγει συχνά total black σύνολα και εντυπωσιάζει. Το μαύρο είναι αναμφίβολα το πιο διαχρονικό χρώμα που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε πολλές περιστάσεις.

Δες επίσης: Το κλασικό παγούρι μετατρέπεται φέτος στο πιο υπέροχο statement αξεσουάρ

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και ξεχωρίσαμε μερικές από τις καλύτερες total black εμφανίσεις της Μαρίας Σολωμού.