8 celebrities δείχνουν πώς να δημιουργήσεις εντυπωσιακά athleisure looks

Sabine Camhi
8 celebrities δείχνουν πώς να δημιουργήσεις εντυπωσιακά athleisure looks

Βάλε και την δική σου προσωπική αισθητική και κάνε τα recreate!

Λόγω της πανδημίας, όλοι φαίνεται πως περνάνε λίγο περισσότερο χρόνο στην ύπαιθρο, όπου η κοινωνική απόσταση είναι εγγυημένη – και τα κορίτσια της μόδας δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτό. Αυτό που μας εκπλήσσει σχετικά με τον τρόπο που οι celebrities υιοθετούν το athleisure trend, είναι πως η κάθε εμφάνιση είναι εντελώς διαφορετική. Όλα εξαρτώνται από τις επιλογές διαμονής τους - κάτι που, ευτυχώς, σημαίνει ότι μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από οποιαδήποτε στυλάτη celebrity θες.

Τι είναι όμως το athleisure;

Το να πετυχαίνεις ένα αθλητικό ντύσιμο με τον πιο μη αθλητικό τρόπο, για να είσαι άνετη και στυλάτη συγχρόνως. Και ποιοι είναι οι πιο ασφαλής χώροι για να απολαύσεις άφοβα τη συγκεκριμένη τάση; Το σπίτι σου, το γυμναστήριο και οι εξωτερικοί υπαίθριοι χώροι.

Για παράδειγμα, αν θες να επισκεφτείς το βουνό αυτό το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο (αφού δεν τα κατάφερες τους περασμένους 6 μήνες), θα θελήσεις να αντλήσεις έμπνευση από την Kendall Jenner. Αλλιώς, εάν η δραστηριότητα της επιλογής σου είναι ένα μάθημα yoga σε ανοιχτό χώρο, το set της Kerry Washington είναι υπέροχο για σένα. Επιπλέον, οι φιλόζωοι, θα προτιμήσουν μάλλον τα σύνολα της Kourtney Kardashian και της Bella Hadid.

Αυτή είναι η νέα τάση στα κολάν που θα βλέπεις παντού φέτος

Πως να πετύχεις το athleisure look;

Το μυστικό για την επιτυχία ενός active/sexy look κρύβεται στους συνδυασμούς. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικά απλά κομμάτια και λίγη έμπνευση μέσω Instagram. Ανεξάρτητα από το τι προτιμάς, συνέχισε παρακάτω για να δεις τις καλύτερες casual/sexy εμφανίσεις των celebrities.