Οι celebrities λένε ναι στο ολόσωμο μαγιό και παραδίδουν μαθήματα στυλ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι celebrities λένε ναι στο ολόσωμο μαγιό και παραδίδουν μαθήματα στυλ

Η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού και πώς να την υιοθετήσεις.

Άλλη μία καλοκαιρινή εβδομάδα ξεκινά με τις περισσότερες από εμάς να εύχονται να ήταν αυτή τη στιγμή σε κάποια παραλία της Αττικής και όχι στο γραφείο. Ηλιοθεραπεία, cocktails και ο ήχος του κύματος είναι η καλύτερη πρόταση για να χαλαρώσεις και να αδειάσεις το μυαλό σου. Η θερμοκρασία ανεβαίνει καθημερινά κι εμείς πρέπει να οργανωθούμε σιγά-σιγά σε θέματα #beachwear.

Ναι, το ξέρω καλά πως είσαι busy και δεν έχεις άπλετο χρόνο για shopping ωστόσο οφείλεις να βρεις έστω το μαγιό που θα σε συντροφεύει στις καλοκαιρινές διακοπές και εξορμήσεις.

https://www.instagram.com/p/CPVOOHWBmut

Τα ολόσωμα μαγιό κάνουν δυναμικό comeback φέτος και όπως φαίνεται θα φορεθούν όσο τίποτε άλλο.



Η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού

Κομψά, άνετα και ευκολοφόρετα μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους και να συνθέσουν μοναδικά summer looks. Ταιριάζουν με σορτσάκια, παντελόνες και φούστες αφού αποτελούν το ωραιότερο-σέξι body (κορμάκι) για τις βραδινές σου εξόδους.

Δεν είναι λίγες οι celebrities που επέλεξαν φέτος το trend και μας εντυπωσίασαν με τις πόζες αλλά και το #beachstyle τους. Επένδυσε σε μονόχρωμα ολόσωμα μαγιό με έντονα χρώματα και πρωτότυπα prints αν θες να κλέψεις τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/CPvnbTJMqaJ

Και βέβαια το καλύτερο αξεσουάρ για το υπέροχο ολόσωμο μαγιό σου είναι... το χαμόγελό σου!

Check την υπέροχη JLo!

https://www.instagram.com/p/CNSHdMWpvtV

Στη gallery που ακολουθεί ξεχωρίσαμε για εσένα 5 ολόσωμα μαγιό που θα φοράς κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ, εντός και εκτός νερού.

Πηγή κεντρικής: @vickykaya_