Μαρία Σάκκαρη: 7 φορές που απέδειξε ότι είναι queen του athleisure style

Μαρία Σάκκαρη: 7 φορές που απέδειξε ότι είναι queen του athleisure style

Όσο περιμένουμε τον μεγάλο ημιτελικό του Roland Garros, θυμόμαστε το στυλ του κορυφαίου κοριτσιού.

Μεγάλη υπερηφάνεια. Μόνο αυτό μπορεί να πει κανείς αυτές τις μέρες παρακολουθώντας το Roland Garros. Οι δύο κορυφαίοι της χώρας στο τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, προκρίθηκαν στα ημιτελικά του χωμάτινου Grand Slam διεκδικώντας μία θέση στον τελικό.

Στα ημιτελικά του Roland Garros

Μόλις χτες η Σάκκαρη νίκησε το Νο8 του ταμπό, Iga Swiatek, και σήμερα, περίπου στις 5 ώρα Ελλάδος, θα αναμετρηθεί με την Barbora Krejcikova (Νο33) ***. Το γλυκό κορίτσι με το «ζεστό» χαμόγελο μίλησε, μάλιστα, χτες στην κάμερα ευχαριστώντας στα Ελληνικά την ομάδα της και τους δικούς της ανθρώπους. Το ότι έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που έφτασε στα ημιτελικά του Roland Garros είναι, άλλωστε, huge news!




Το στυλ της Μαρίας Σάκκαρη

Μετά τη συγκίνηση που νιώσαμε με την τενίστρια και την ελπίδα που έδωσε στη νέα γενιά, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το στυλ της. Athleisure, όπως φαντάζεσαι να ακολουθεί μία αθλήτρια, αλλά ταυτόχρονα πολύ κομψό και λαμπερό.

Η Μαρία Σάκκαρη ποζάρει με μαγιό και το καλογυμνασμένο της σώμα εντυπωσιάζει

https://www.instagram.com/p/CP57fOiL74e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η Μαρία εννοείται πως αγαπάει τα T-shirts και τα αθλητικά κολάν και τα επιλέγει τακτικά και εκτός court. Λατρεύει το λευκό χρώμα -και γιατί να μην το κάνει, εδώ που τα λέμε, όταν της πηγαίνει τόσο πολύ- και θέλει να είναι κομψή χωρίς να χάνει καθόλου από την άνεσή της.

7 φορές που η Μαρία Σάκκαρη «έριξε» το Instagram

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 7 εμφανίσεις της Μαρίας Σάκκαρη που αποδεικνύουν ότι είναι μία queen του athleisure:

***Updated***

Μπορεί, τελικά, μετά από έναν πολύ σκληρό αγώνα, η Μαρία να μη νίκησε, όμως, αυτό δε μειώνει το σπουδαίο της κατόρθωμα. Άλλωστε, θα έρθουν πολλές ακόμα ευκαιρίες για Grand Slam και θα είμαστε όλοι εδώ να τη στηρίξουμε.