Dua Lipa: Βρήκε το κόλπο να είναι sexy στις διακοπές με το σορτσάκι που έχεις στην ντουλάπα σου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Dua Lipa: Βρήκε το κόλπο να είναι sexy στις διακοπές με το σορτσάκι που έχεις στην ντουλάπα σου

H τραγουδίστρια μας δίνει έμπνευση για τα επόμενα καλοκαιρινά μας looks.

Είναι νέα, όμορφη, επιτυχημένη και αναμφίβολα ένα από τα fashion icons της εποχής μας. Η 25χρονη Dua Lipa έχει καταφέρει να βρίσκεται διαρκώς στην κορυφή των music charts και να μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες της. Την ίδια ώρα αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα στυλ αφού φροντίζει να υιοθετεί πρώτη όλες τις μεγάλες τάσεις.

Dua Lipa, η fashion queen της καρδιάς μας

Δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί και έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της χάρη στις θεϊκές ενδυματολογικές της επιλογές. Στην προσωπική της ζωή η μελαχρινή star είναι εξίσου εντυπωσιακή και συνήθως επιλέγει girly φορέματα, μοντέρνα σύνολα και αθλητικά looks που όλες θα θέλαμε να φορέσουμε.

O λογαριασμός της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο Instagram είναι το πρώτο μέρος στο οποίο ανατρέχουμε για να πάρουμε ιδέες για τις δικές μας μελλοντικές εμφανίσεις. Αυτή τη φορά η Dua Lipa αποφάσισε να μας δείξει πώς να είμαστε στυλάτες και sexy στις διακοπές μας, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

https://www.instagram.com/p/CP8m74NMmV3

Πώς να αντιγράψεις το #ootd της τραγουδίστριας

Η 25χρονη star έκανε μια αξιοζήλευτη εμφάνιση με cowgirl επιρροές. Συγκεκριμένα φόρεσε τζιν σορτσάκι, κόκκινο bralette (ή μαγιό) και ένα καρό πουκάμισο. Οι καφέ καουμπόικες μπότες της αποθέωσαν το outfit και έκαναν τη διαφορά ωστόσο εμείς θα επιλέξουμε sneakers, που είναι πολύ πιο καλοκαιρινά.

sortsaki

ΣΟΡΤΣΑΚΙ PINK WOMAN www.pinkwoman-fashion.com

poukamiso

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ-H&M www.hm.com

sneakers

SNEAKERS- ENVIE SHOES www.envieshoes.gr



https://www.instagram.com/p/CNz-W3Isgrx

Ας χορέψουμε όμως τώρα λίγο με τις επιτυχίες της Dua Lipa.



Πηγή φωτογραφιών: @dualipa

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις καλύτερα την υπέροχη cowgirl εμφάνιση της αγαπημένης μας τραγουδίστριας για να εμπνευστείς και να αντιγράψεις.