Chic & Sexy: Δες τα ιδιαίτερα vintage μαγιό που έχουν τρελάνει την Kendall Jenner

Sabine Camhi
Chic & Sexy: Δες τα ιδιαίτερα vintage μαγιό που έχουν τρελάνει την Kendall Jenner

Ναι, θα αντιγράψουμε τις εμφανίσεις της!

Το καλοκαίρι σημαίνει συνήθως να βλέπεις χιλιάδες φωτογραφίες με μαγιό αναρτημένες στα social media. Η Lizzo μοιράστηκε πρόσφατα μερικές φωτογραφίες φορώντας μπικίνι, όπως και η Hailey Bieber και η καλύτερη της φίλη Kendall Jenner.


https://www.instagram.com/p/CP33HLJr9AY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Swimwear trends 2021: Τα iconic μαγιό που υπόσχονται το πιο αξέχαστο καλοκαίρι της ζωής μας

Συγκεκριμένα, τα αγαπημένα μπικίνι της Jenner από το brand Heavy Manners, έχουν καταλάβει το Instagram της και έχουν εντυπωσιάσει και με το παραπάνω τους εκατομμύρια followers της. Μέχρι στιγμής, είναι σαφές ότι το μοντέλο είναι μεγάλη θαυμάστρια αυτής της vintage εταιρείας με έδρα την Νέα Υόρκη. Στις 14 Ιουνίου, η Jenner μοιράστηκε μια ακόμη φωτογραφία στο Instagram story της στην οποία φοράει ένα κομμάτι από το label – το Miss August top με κόμπο μπροστά και ένα cheeky bottom.


https://www.instagram.com/p/CG2kov3DB1G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Το μοντέλο εμφανίστηκε αρχικά να φοράει μαγιό από τη μικρή επιχείρηση τον Σεπτέμβριο του 2020
και, έκτοτε, έχει φορέσει τα χαριτωμένα κομμάτια του Heavy Manners τουλάχιστον επτά φορές. Το brand αυτό διαθέτει πολλά μαγιό με νοσταλγικά και παιχνιδιάρικα σχέδια, όπως μερικά κομψά και άνετα french-cut μπικίνι.

Τα μαγιό κατασκευάζονται από την go-to κατασκευάστρια ενδυμάτων της εταιρείας στο διαμέρισμά της στο κέντρο του Μανχάταν, ώστε να μειωθούν τα υπολείμματα-απορρίμματα υφασμάτων. Τα περισσότερα από τα κομμάτια του brand είναι αρκετά αποκαλυπτικά και τολμηρά με πολύχρωμα prints και σέξι κοψίματα.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τις εμφανίσεις της Kendall, τις οποίες μπορείς άνετα να αντιγράψεις και εσύ.