Swimwear trends 2021: Τα iconic μαγιό που υπόσχονται το πιο αξέχαστο καλοκαίρι της ζωής μας

Swimwear trends 2021: Τα iconic μαγιό που υπόσχονται το πιο αξέχαστο καλοκαίρι της ζωής μας

Οι κορυφαίες τάσεις της σεζόν στα μαγιό, όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τις πασαρέλες των μεγάλων fashion designers!

Διανύουμε τον πρώτο μήνα του φετινού καλοκαιριού και οι περισσότερες από εμάς αναζητούμε τα μαγιό που θα μας συνοδεύσουν στις επόμενες παραθαλάσσιες εξορμήσεις μας. Διότι, αν υπάρχει κάτι που όλες μας γνωρίζουμε, είναι πως το μαγιό αποτελεί «το άλφα και το ωμέγα» για ένα αξέχαστο, συναρπαστικό καλοκαίρι, το οποίο θα θέλουμε να θυμόμαστε μία ζωή!

Γιατί επενδύουμε τόσο πολύ στο μαγιό μας; Διότι όχι μόνο αποτελεί τον «πρωταγωνιστή» της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας και το απόλυτο fashion item της θερινής περιόδου, αλλά και γιατί η χρησιμότητά του μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα και όμορφα με το σώμα μας, όταν βρισκόμαστε στην παραλία. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, το μαγιό που αξίζει να αποκτήσουμε φέτος, πρέπει να εκφράζει το στυλ μας, να «αγκαλιάζει» το σώμα μας και να αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό.

Για να μην χάσουμε πολύτιμο χρόνο, λοιπόν, ψάχνοντας σε βιτρίνες και online καταστήματα για το μαγιό που θα φέρει στην επιφάνεια τη summer queen που «κρύβουμε» μέσα μας, μπορούμε να ρίξουμε μία ματιά στην Calzedonia Collection Summer 2021, δηλαδή την «πλούσια» συλλογή που περιλαμβάνει τα πιο iconic και στυλάτα μαγιό του φετινού καλοκαιριού, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε στυλ και σιλουέτα.

Εμείς κάναμε την έρευνα αγοράς μας και παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις κορυφαίες τάσεις της παρούσας σεζόν στα μαγιό, όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τις πασαρέλες των μεγάλων fashion designers, τα αγαπημένα μας μοντέλα και τις πιο δημοφιλείς celebrities και influencers!

Εικόνα3

#1 To strapping μπικίνι είναι το key item που «ξεκλειδώνει» το φετινό καλοκαίρι

Ακόμη και αν υπάρχουν αναρίθμητες beachwear επιλογές και διαφορετικά σχέδια μπικίνι και μονοκίνι, από τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε αυτό που μας αντιπροσωπεύει περισσότερο, κανένα δεν είναι πιο δημοφιλές αυτή τη στιγμή από το διάσημο strapping μπικίνι, που «αγκαλιάζει» το σώμα. Πρόκειται για τα κλασικά τριγωνικά τοπ και σλιπ, που τώρα διαθέτουν μακριά κορδόνια τα οποία δένουν γύρω από το σώμα μας. Είναι μία επιλογή που μπορούμε να βρούμε σε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις, prints και μοτίβα, επιλέγοντας ένα μαγιό που συμβαδίζει με το προσωπικό γούστο και το στυλ μας.

Εικόνα4

#2 Ένα φλοράλ και exotic καλοκαίρι με ανεπανάληπτα micro και macro μοτίβα

Το βασικό κριτήριο που οφείλουμε να λάβουμε υπόψη μας πριν επενδύσουμε σε μία swimwear επιλογή, είναι οι αποχρώσεις και το μοτίβο που περιλαμβάνει, καθώς αυτά τα δύο στοιχεία αποτελούν τις λεπτομέρειες που καθορίζουν το ύφος του κομματιού και το τελικό αποτέλεσμα του swimwear look μας. Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, τα λουλουδιστά μοτίβα με τις romantic-chic «πινελιές» και τα floral patchwork έχουν «πρωταγωνιστικό» ρόλο, ενώ μπορούμε να τα ανακαλύψουμε σε όλα τα φυσικά καταστήματα Calzedonia, καθώς και στο online κατάστημα της εταιρείας. Αν θέλουμε συνεπώς ένα μπικίνι που θα μας ανεβάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση, κάθε φορά που θα το φοράμε, τα micro και τα macro μοτίβα που «ανθίζουν» στη νέα συλλογή της Calzedonia, υπόσχονται να «απογειώσουν» το καλοκαίρι μας.

Εικόνα5

#3 Κερδίζοντας το απόλυτο summer goal με τις ιδανικές υφές και εφαρμογές

Αν θέταμε ένα summer goal για τα μαγιό μας, ποιο θα ήταν αυτό; Σίγουρα το να αντιπροσωπεύουν το στυλ και το γούστο μας, αλλά κυρίως να τονίζουν με τέτοιον τρόπο τη σιλουέτα μας, ώστε να μας κάνουν να αισθανόμαστε ακόμη πιο όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Ακριβώς για αυτό, φέτος επενδύουμε και στην άνεση. Αυτό σημαίνει πως θα στραφούμε σε ένα σχέδιο που θα εφαρμόζει άψογα πάνω μας χωρίς να μας πιέζει, ενώ η υφή του θα σέβεται τις ιδιομορφίες του σώματός μας και θα προσαρμόζεται σε αυτές. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να εμπιστευτούμε την έρευνα που έχει πραγματοποιήσει η Calzedonia σε υφές και εφαρμογές, διότι χάρη σε αυτή μας παρέχει κομψά, μελετημένα μαγιό, τα οποία μας χαρίζουν ένα μοναδικό στυλ και μία αίσθηση πηγαίας αυτοπεποίθησης σε κάθε καλοκαιρινή μας εμφάνιση.

Εικόνα6

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Επισκέψου σήμερα κιόλας ένα φυσικό κατάστημα Calzedonia ή πραγματοποίησε μία διαδικτυακή επίσκεψη στο online κατάστημά της, ώστε να δεις αναλυτικά τις swimwear επιλογές που θα «σφραγίσουν» με στυλ, κομψότητα και χρώμα, το φετινό καλοκαίρι.