Karlie Kloss: Το πράσινο φόρεμά της έκλεψε την παράσταση - Θα σου πηγαίνει κι εσένα πολύ!

Sabine Camhi
Karlie Kloss: Το πράσινο φόρεμά της έκλεψε την παράσταση -  Θα σου πηγαίνει κι εσένα πολύ!

Ακόμα μια σέξι εμφάνιση για το μοντέλο 3 μήνες μετά την γέννηση του γιου της! Πόσο ταιριάζει το πράσινο στο καλοκαίρι! Βρήκαμε φορέματα που θα σου πηγαίνουν κι εσένα πολύ :) 

Η Karlie Kloss έγινε μητέρα για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο. Και χθες το βράδυ, ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret εντυπωσίασε με την ενδυματολογική της επιλογή σε βραδινή έξοδο στην Νέα Υόρκη.

Το 28χρονο supermodel ανέδειξε το απίστευτο κορμί της φορώντας ένα υπέροχο, στενό πράσινο φόρεμα με έναν ώμο. Το αμάνικο φόρεμά της έφτανε μέχρι ακριβώς κάτω από το γόνατο. Επίσης, τα κομψά μαύρα πέδιλα που επέλεξε εκείνο το βράδυ ήρθαν σε αντίθεση με το πράσινο φόρεμά της. Τα ξανθά μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια ψηλή αλογοουρά ενώ τόνισε τα χαρακτηριστικά της με διακριτικό μακιγιάζ και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα διαμαντένιο κολιέ.


https://www.instagram.com/p/CQMi2SlhVKz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γενικά, λέγεται πως το πράσινο φόρεμα είναι η αιώνια αγάπη των στυλάτων γυναικών. Γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο πως ένα πράσινο φόρεμα βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στα viral κομμάτια κάθε σεζόν τα τελευταία χρόνια. Αυτό το χρώμα άλλωστε συμβολίζει τη φρεσκάδα, την αρμονία, την σταθερότητα, και είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά δεμένο με την ασφάλεια.

Αυτός είναι ο λόγος που το πράσινο είναι το αγαπημένο χρώμα της μόδας αυτήν τη στιγμή


https://www.instagram.com/p/CLHwCL9nAl1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν θες και εσύ να προσθέσεις ένα πράσινο φόρεμα στην γκαρνταρόμπα σου, συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις διάφορες επιλογές που συγκεντρώσαμε για σένα. Ελπίζουμε να σου αρέσουν!