Working girl το καλοκαίρι; Φόρα το κολάν όπως η Margot Robbie (ναι, με μπλέιζερ!)

Sabine Camhi
Working girl το καλοκαίρι; Φόρα το κολάν όπως η Margot Robbie (ναι, με μπλέιζερ!)

Το πανέμορφό κορίτσι είναι πλέον μία γνήσια bona fide της μόδας!

Επειδή περνάνε οι μέρες και προσέχουμε όλο και περισσότερο την εμφάνισή μας μέσα στο καλοκαίρι, αυτό δεν σημαίνει πως θέλουμε όλοι να εγκαταλείψουμε μερικά από τα πιο άνετά μας ρούχα, αυτά δηλαδή που φορούσαμε κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Ενώ τα lounge σορτσάκια και τα Nap Dresses είναι σίγουρα σημάδια πως το «comfort dressing» ήρθε για να μείνει, πιστεύω πως υπάρχει ένα ακόμα κομμάτι που πρέπει να παραμείνει στην γκαρνταρόμπα ολονών: τα κολάν.

10 κολάν που θα σου χαρίσουν άνεση και ακαταμάχητο στυλ αυτήν την περίοδο

Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να τα φορέσεις και να τα συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά στο ασορτί μπλέιζερ και κολάν σύνολο της Margot Robbie. Αυτό το χαλαρό outfit το φόρεσε ενώ βρισκόταν σε περιοδεία τύπου για την επερχόμενή της ταινία με τίτλο Suicide Squad 2.




https://www.instagram.com/p/CQZK_nJpnLB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καθώς η Αυστραλέζα ηθοποιός κάνει ένα μικρό διάλειμμα όσον αφορά στην παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο στυλίστας της Robbie, Kate Young, ο μακιγιέρ της, Pati Dubroff, και ο κομμωτής της, Bryce Scarlett, μοιράστηκαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram την πιο πρόσφατη εμφάνιση της Robbie.

Η star φωτογραφήθηκε φορώντας ένα oversized μπλέιζερ φτιαγμένο από twill από το brand The Andamane, και ένα ασορτί κόκκινο, εξαιρετικά ελαστικό κολάν από την ίδια εταιρεία. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι καφέ δερμάτινα mules από το αγαπημένο brand των celebrities, την Magda Butrym.



Αυτή η κόκκινη εμφάνιση σηματοδότησε την επιστροφή του τολμηρού χρώματος από τη δεκαετία του '80. Αντί να συνδυάσει το basic κολάν της με ένα φούτερ ή μια απλή μπλούζα, η Robbie το αναβάθμισε με ένα αναπόσπαστο μέρος της «στολής εργασίας» ενός working girl, δηλαδή το μπλέιζερ.

Συνέχισε λοιπόν στην gallery παρακάτω για δεις την συνολική εμφάνιση της Margot. Αν αυτές οι φωτογραφίες σε εμπνεύσουν να προσθέσεις το κόκκινο μπλέιζερ και στην δικιά σου γκαρνταρόμπα φέτος το καλοκαίρι, θα βρεις διάφορες στυλάτες επιλογές που συγκεντρώσαμε μόνο για σένα.