10 κολάν που θα σου χαρίσουν άνεση και ακαταμάχητο στυλ αυτήν την περίοδο

10 κολάν που θα σου χαρίσουν άνεση και ακαταμάχητο στυλ αυτήν την περίοδο

Είναι αναμφίβολα ένα από τα must-have κομμάτια αυτής της περιόδου.

Αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε ένα και μόνο item της γκαρνταρόμπας μας ως το πιο άνετο και ευκολοφόρετο, αυτό θα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη το γυναικείο κολάν. Μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ, εντός και εκτός του σπιτιού, με χίλιους διαφορετικούς τρόπους. Από τον πρωινό περίπατο, τη βόλτα στην πόλη ή μια έξοδο με φίλους, το κατάλληλο leggings θα σε βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπη.

Όσο ακόμη παραμένουμε σε καθεστώς lockdown έχουμε έναν ακόμη λόγο για να επιλέγουμε ρούχα που χαρίζουν άνεση, ευκολία κινήσεων και ακαταμάχητο στυλ. Το αθλητικό κολάν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτιμήσεων του ωραίου φύλου αφού είναι πολύ βολικό και συνδυάζεται άψογα με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας μας. Δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαίο το γεγονός πως η αναζήτησή τους online αυξήθηκε κατά 500% τον τελευταίο χρόνο.

Οι αγαπημένες μας celebrities φροντίζουν πάντα να μας εμπνέουν σε θέματα στυλ αφού κάθε τους look είναι άκρως προσεγμένο και κομψό. Δεν είναι λίγες οι stars (Kendall Jenner, Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Taylor Swift κ.ά) που επιλέγουν συστηματικά το κολάν για τις off duty εμφανίσεις τους, παραδίδοντας μαθήματα athleisure και street style ντυσίματος. Εμείς σήμερα κάναμε μια σύντομη έρευνα αγοράς για και βρήκαμε τα ωραιότερα κολάν που διαθέτουν παράλληλα καλή εφαρμογή.

Δες επίσης: Επτά outfits για αυτήν τη μεταβατική περίοδο για τα οποία δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα leggings που εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @viperaunderwear