Η Hailey Bieber παραδίδει μαθήματα street style στους δρόμους του Παρισιού

Sabine Camhi
Η Hailey Bieber παραδίδει μαθήματα street style στους δρόμους του Παρισιού

Η απόλυτη έμπνευση για καλοκαιρινό μας στυλ!

Οι Biebers βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Παρίσι…και ευτυχώς, το στυλ της Hailey είναι απόδειξη ότι το overpacking είναι το κλειδί της επιτυχίας – ειδικά όταν ταξιδεύεις στην γαλλική πρωτεύουσα με τον superstar σύζυγό σου.


https://www.instagram.com/p/CQZfUnIlDMS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Hailey είναι ένα μοντέρνα street-style icon. Εκείνη και η στυλίστριά της, Maeve Reilly, έχουν δημιουργήσει μερικά από τα πιο συγκλονιστικά outfits, γι’ αυτό αξίζει να τα αντιγράψουμε. Ένα γρήγορο scroll through στο Instagram feed και των δύο γυναικών θα σε κάνει να συνειδητοποιείς πως αυτές κάνουν τη μόδα... μαγική!

Αυτό που κάνει το στυλ της Bieber τόσο ωραίο είναι ότι όλα όσα φοράει φαίνονται εύκολα αντιγράψιμα από την κάθε κοπέλα, ακόμη και αν τα κομμάτια από μόνα τους είναι αρκετά ακριβά. Παρόλο που πιθανότατα δεν θα φορέσουμε ένα μακρύ κίτρινο Bottega Veneta παλτό για να πάμε στο σούπερ μάρκετ στο κοντινό μέλλον, το στυλ της Hailey μάς υπενθυμίζει πως μπορούμε να πειραματιστούμε με τα χρώματα και τις υφές καμιά φορά. Ακόμα και οι all-black going-out εμφανίσεις της είναι λίγο πιο παιχνιδιάρικες. Της αρέσει το δερμάτινο παντελόνι για παράδειγμα, αλλά το συνδυάζει πάντα με ένα φωτεινό ζευγάρι παπούτσια ή με μια ενδιαφέρουσα μπλούζα.

Πώς 5 celebrities φόρεσαν το δερμάτινο παντελόνι με πολύ διαφορετικούς τρόπους



Επιπλέον, η Bieber τείνει να συνδυάζει πολυτελή brands, όπως τους LaQuan Smith και Danielle Guizio, με πιο προσιτά brands, όπως οι Femme LA και JW Pei. Τείνει επίσης να «κλέβει» περιστασιακά κομμάτια από την γκαρνταρόμπα του συζύγου της, οπότε το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας απίστευτα cool συνδυασμός από brands.



Οι εμφανίσεις του μοντέλου στο ταξίδι της στο Παρίσι απέδειξαν για ακόμη μια φορά το αψεγάδιαστό της στυλ. Από ουδέτερα midi φορέματα έως και looks σε λιλά απόχρωση, δες στην gallery παρακάτω τις εμφανίσεις της Bieber και προσπάθησε να τις αντιγράψεις αυτήν την σεζόν.