Όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις, επίλεξε τα κομψά, nude σανδάλια σου

Sabine Camhi
Όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις, επίλεξε τα κομψά, nude σανδάλια σου

Το basic ή -καλύτερα- το wardrobe essential του καλοκαιριού!

Τα πέδιλα ή τα σανδάλια αποτελούν το αγαπημένο παπούτσι του καλοκαιριού. Και το καλοκαίρι ό,τι και να φορέσουμε πρέπει να είναι άνετο και χαλαρό. Συγχρόνως όμως, θέλουμε να δείχνουμε περιποιημένες και κομψές. Γι’ αυτό, ένα πέδιλο ή ένα σανδάλι σε nude χρώμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να το καταφέρουμε αυτό.

Fashion Mistakes: 5 λάθη που κάνεις όταν φοράς σανδάλια


https://www.instagram.com/p/COydq-ADERU

Τα σανδάλια στον τόνο του δέρματός μας μπορούν να φορεθούν όλη μέρα, ταιριάζουν με όλα τα ρούχα της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας, κολακεύουν όλους μας, και έχουν πάρει έγκριση από τους πιο κομψούς celebrities και influencers. Εξάλλου, το nude χρώμα θα είναι πάντα στη μόδα, επομένως αξίζει πραγματικά να επενδύσεις σε ένα μίνιμαλ ζευγάρι. Bonus points: είναι και ο πιο έξυπνος τρόπος να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά και να αναδείξεις την μαυρισμένη σου επιδερμίδα.



Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις διάφορους celebrities και influencers να ποζάρουν με σανδάλια σε nude χρώμα για να πάρεις έμπνευση και για τις δικές σου εμφανίσεις. Μεταξύ αυτών είναι η αιώνια μούσα Rosie Huntington Whiteley που ποζάρει με πέδιλο με τετράγωνη μύτη που σχεδίασε η ίδια μαζί με τον ιταλικό οίκο Gia Couture και την ιδρύτριά του, Barbara Borghini.