Όταν η πριγκίπισσα Diana δε νοιαζόταν για στυλιστικούς (ή βασιλικούς) κανόνες

Νατάσσα Σχοινά
Όταν η πριγκίπισσα Diana δε νοιαζόταν για στυλιστικούς (ή βασιλικούς) κανόνες

Πάντα κομψή, χωρίς, όμως, να προσκολλάται σε κανόνες.

Όσον αφορά στην πριγκίπισσα Diana, τα πράγματα ξεφεύγουν από αυτό που ορίζει η βασιλική οικογένεια και οι κανόνες της. Για τους περισσότερους που έχουν έστω και την παραμικρή συσχέτιση με τους royals, ακόμα και η σκέψη αυτού καθίσταται δύσκολη. Πόσο μάλλον η εκτέλεση.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, παρ’ όλο που γνώριζε το πακέτο που ερχόταν μαζί με τον τίτλο, ποτέ δεν απομακρύνθηκε από το παρελθόν της. Φρόντιζε πάντα να είναι κοντά στον λαό. Να του δείχνει ότι η ενσωμάτωσή της στη βασιλική οικογένεια δε σήμαινε ότι ξαφνικά θα άλλαζε ως άνθρωπος. Και το έκανε με κάθε τρόπο.

Η Lady D. προσέφερε στον κόσμο. Αναλάμβανε ενέργειες και φιλανθρωπικές δραστηριότητες με άμεση ανταπόκριση στα παιδιά και στη νεολαία. Βοηθούσε ασθενείς, καρκινοπαθείς και ψυχικά αρρώστους που ακολουθούνταν από το στίγμα της κατάστασής τους.

prigkipissa Diana style2

Το χωρίς έπαρση στυλ της

Αυτή της η ταπεινή προσέγγιση την ακολουθούσε σε κάθε τομέα. Η μόδα αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα. Μία royal που είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της, αλλά δε φοβόταν να ντυθεί όπως μία οποιαδήποτε γυναίκα. Γιατί ένιωθε ως μία οποιαδήποτε γυναίκα.

Τα 5 αγαπημένα fashion brands της Πριγκίπισσας Νταϊάνα ορίζουν την κομψότητα

Η απουσία της επιθυμίας να ακολουθεί πιστά κανόνες της μόδας και υποδείξεις του παλατιού (σ.σ. Αυτά πολύ συχνά συνοδεύουν το ένα το άλλο) δεν σήμαινε, φυσικά, ότι δεν ήταν κομψή. Τουναντίον. Πρόκειται για μία από τις πιο chic πριγκίπισσες που έχουν περάσει ποτέ από τους «μπλε» διαδρόμους. Που παρακολουθούσε τις τάσεις, αλλά διάλεγε ποιες ανταποκρίνονται στο δικό της γούστο, ενίοτε προσθέτοντας και τη δική της πινελιά.



Το στυλ της πριγκίπισσας Diana

Μία που φορούσε με την ίδια ευκολία ριχτά φορέματα και αθλητικά σορτσάκια. Και που δε φοβόταν να επιλέξει ένα strapless με πιο προκλητικό ντεκολτέ, επειδή αυτό δε συνηθιζόταν στο παλάτι.

Το νυφικό της πριγκίπισσας Diana θα εκτίθεται φέτος στο παλάτι του Kensington

Μπορεί για να διασφαλίσει το να μην υπάρχουν «ατυχήματα» καταγεγραμμένα στην κάμερα να έβγαινε από το αυτοκίνητο κρατώντας το clutch της μπροστά από το ντεκολτέ, όμως, αυτό δεν αλλάζει την αρχική επιλογή ενός πιο σέξι ρούχου.

Με αφορμή, λοιπόν, τα αποκαλυπτήρια του αγάλματός της, ανήμερα των γενεθλίων της τη χρονιά που θα έκλεινε τα 60α της γενέθλια, στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά της looks.