Η βασίλισσα Ελισάβετ ξέρει πώς να φορέσει το floral dress καλύτερα απ' όλες

Νατάσσα Σχοινά
Η βασίλισσα Ελισάβετ ξέρει πώς να φορέσει το floral dress καλύτερα απ' όλες

Η κεφαλή των royals είναι πάντα κομψή και υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να το πετυχαίνει.

Η βασίλισσα Ελισάβετ γεννήθηκε στο Mayfair του Λονδίνου και είναι κόρη του Δούκα και της Δούκισσας του York, βασιλιά Γεωργίου VI και βασίλισσας Ελισάβετ. Ανήλθε πολύ γρήγορα και ξαφνικά στην εξουσία μετά τον αιφνίδιο θάνατο του μπαμπά της, το 1952, οπότε και κλήθηκε σε ηλικία 25 ετών να στεφθεί βασίλισσα της Αγγλίας.

Όπως είθισται, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο. Τα βλέμματα στρέφονται πάνω τους, πόσο μάλλον όταν συμβαίνει κάτι που κανείς δεν περιμένει. Ο κόσμος εξετάζει την κάθε τους κίνηση, από τη διαχείριση θεμάτων της Κοινοπολιτείας μέχρι τις στυλιστικές τους επιλογές.

H μελαγχολική ιστορία πίσω από το floral φόρεμα της βασίλισσας Ελισάβετ

Το αυστηρό στυλ της Ελισάβετ

Η Ελισάβετ από την αρχή της βασιλείας της ακολουθούσε σχεδόν απαράβατα τους κανόνες του παλατιού. Ήταν αυστηρή στην εφαρμογή τους τόσο στα υπόλοιπα μέλη όσο και στον ίδιο της τον εαυτό.

Το στυλ της, δηλαδή, ήταν πάντα αυστηρό. Midi φορέματα αποτελούν την πλειοψηφία των ρούχων στην ντουλάπα της. Εναλλακτικά, θα τη δεις με ένα ταγιέρ σε matching χρώμα ή print σε top και bottom. Και εκεί ακριβώς είναι που κρύβεται το «μυστικό» των πάντα επιτυχημένων της εμφανίσεων.



Το μυστικό για τις πάντα επιτυχημένες της εμφανίσεις

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι η βασίλισσα δεν έχει κάνει κάποια «αποτυχημένη» εμφάνιση. Και αυτό δεν αφορά στο γεγονός ότι είναι royal. Περισσότερο στην απλότητα των συνθέσεων που επιλέγει να κάνει.

Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ έχει πάντα μαζί της μαύρα ρούχα;

Δεν αναμειγνύει πολλά χρώματα στα ρούχα του look της. Συνήθως επιλέγει ένα floral dress ως βάση, το συνδυάζει με τις αγαπημένες της μαύρες μπαλαρίνες με χαμηλό τακούνι και είναι (σχεδόν) έτοιμη.



Τα αγαπημένα της αξεσουάρ

Για την ολοκλήρωση της εμφάνισης, επιλέγει το χαρακτηριστικό της μαργαριταρένιο κολιέ και τα σκουλαρίκια, ενίοτε και ένα καπέλο στο χρώμα του φορέματος.

Ούτε περιπλοκότητες, ούτε επιτηδεύσεις. Το floral dress της και μαύρα παπούτσια και διεκπεραιώνει με κομψότητα όλες της τις υποχρεώσεις.