Φεστιβάλ Καννών: Οι λαμπερές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

Τσακιρίδου Χριστίνα
Φεστιβάλ Καννών: Οι λαμπερές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

Το 74o Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών συγκεντρώνει και πάλι όλα τα φώτα πάνω του.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του 74ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών μετά την περσινή ματαίωση της διοργάνωσης λόγω της πανδημίας covid-19.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι λαμπεροί αστέρες έδωσαν το «παρών» στο κόκκινο χαλί που συγκέντρωσε όλο το ενδιαφέρον του Τύπου, με τις πρώτες φωτογραφίες να κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου. Από το 1946 μέχρι και σήμερα όλα τα μεγάλα ονόματα του Hollywood έχουν περπατήσει στο red carpet των Καννών, χαρίζοντάς μας αξιοζήλευτες εικόνες και looks που έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες που θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί και θα παρακολουθήσουν τις ταινίες ή θα συμμετάσχουν στις διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις του φεστιβάλ οφείλουν να έχουν εμβολιαστεί πλήρως, διαφορετικά θα υποβάλλονται σε τεστ ανά 48 ώρες.



Η τελετή έναρξης είχε όλη την αίγλη και την λάμψη που περιμέναμε με τις stars να παραδίδουν για ακόμη μια φορά μαθήματα κομψότητας. Βella Hadid, Candice Swanepoel,Mélanie Thierry, Lou Doillon, Carla Bruni, Marion Cotillard, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έκαναν την εμφάνισή τους στην πρεμιέρα του φεστιβάλ για την προβολή της ταινίας "Annette".

Νωρίτερα το απόγευμα η εμφάνιση της Helen Mirren στο κόκκινο χαλί έκανε τα φωτογραφικά φλας να «πάρουν φωτιά». Η 75χρονη κυρία του Βρετανικού και παγκόσμιου σινεμά έφτασε ντυμένη στα κίτρινα, με μια δημιουργία Dolce&Gabbana και ήταν απλά εκθαμβωτική.

https://www.instagram.com/p/CQ_jKoHhhTv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Helen Mirren.

https://www.instagram.com/p/CQ_lEcsBqtQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Βella Hadid ήταν άκρως εντυπωσιακή με το vintage λευκό Jaun Paul Gaultier φόρεμά της.

Φεστιβάλ Καννών: Ο μύθος της Sophia Loren στα κινηματογραφικά βραβεία



Πηγή φωτογραφιών: apimages.com

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις εμφανίσεις των stars που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί.