Η Ιωάννα Μαλέσκου βρήκε το πιο hot εξώπλατο top - Δες τι χρειάζεσαι για να αντιγράψεις το look

Νατάσσα Σχοινά
Η Ιωάννα Μαλέσκου βρήκε το πιο hot εξώπλατο top - Δες τι χρειάζεσαι για να αντιγράψεις το look

Η εμφάνιση που έψαχνες για να αποθεώσεις το look των διακοπών σου.

Όσο και να σου αρέσει να πειραματίζεσαι με τα ρούχα και το στυλ, υπάρχουν κάποιες φορές που στερεύεις από ιδέες. Με την καθημερινότητα να τρέχει και κάθε μέρα να πρέπει να συνθέτεις ένα με δύο look, νιώθεις ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο να φορέσεις, άσχετα που η ντουλάπα σου μπορεί να είναι γεμάτη επιλογές.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα κορίτσι που σε αυτές τις περιπτώσεις λειτουργεί πολύ υποστηρικτικά, από την άποψη ότι, με το που θα μπεις στο προφίλ της, σίγουρα θα βρεις outfits που θα ήθελες να αντιγράψεις. Πρόσφατα, η παρουσιάστρια επέλεξε να κάνει μία πολύ καλοκαιρινή εμφάνιση που θα λατρέψεις.

Το «γυμνό» φόρεμα είναι το πιο hot trend του καλοκαιριού - Το έχουν εγκρίνει όλες οι celebrities

Το summer look της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Μαλέσκου συνδύασε ένα λευκό παντελόνι, καλοκαιρινά πέδιλα και ένα hot εξώπλατο (halter) top σε ένα πολύ ιδιαίτερο print με πινελιές σαν ζωγραφικής. Άφηνε την πλάτη ακάλυπτη με έναν πολύ σέξι, αλλά παράλληλα κομψό τρόπο.



The sexy halter top

Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι τα halter tops είναι το απόλυτο trend της εποχής και μπορούν να δημιουργήσουν πολλές εμφανίσεις. Συνδυάζονται πολύ εύκολα με παντελόνια -ιδανικά ψηλόμεσα, αν μιλάμε για crop top- αλλά και με φούστες, γίνοντας το μπλουζάκι που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο στις διακοπές σου στο νησί.

Μόλις βρήκες τον πιο σέξι (και δροσερό) τρόπο να φοράς το πουκάμισό σου το καλοκαίρι

Στην παρακάτω gallery, θα βρεις μερικά items για να αντιγράψεις κι εσύ το summer look της Ιωάννας Μαλέσκου.