Το «γυμνό» φόρεμα είναι το πιο hot trend του καλοκαιριού - Το έχουν εγκρίνει όλες οι celebrities

Sabine Camhi
Το «γυμνό» φόρεμα είναι το πιο hot trend του καλοκαιριού - Το έχουν εγκρίνει όλες οι celebrities

Το απόλυτο πάρτι look του καλοκαιριού!

Θέλει κότσια να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου, ειδικά όταν πρόκειται να εμφανιστείς στο κόκκινο χαλί με ένα γυμνό φόρεμα ή αλλιώς ένα naked dress. Και παρ’ όλα αυτά, έχουμε δει αυτά τα φορέματα σε πολλά award shows, πρεμιέρες και σε καθοριστικές στιγμές της ιστορίας (τη δεκαετία του '60, στις αρχές της δεκαετίας του '70, καθώς και τη δεκαετία του '90). Σήμερα, στις ΗΠΑ και την ΕΕ, βλέπουμε το εν λόγω στυλ να επανέρχεται και να παρατηρείται ακόμα μια αύξηση στη ζήτηση αυτών των φορεμάτων, τα οποία έγιναν διάσημα από την Sarah Jessica Parker, την Cher, την Rihanna, και την Madonna.

Σύμφωνα με την Lyst, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζήτησης ρούχων, η Dua Lipa έφερε το «γυμνό» φόρεμα πίσω στην μόδα, αφού το φόρεσε στα Grammys τον Μάρτιο του 2021. Μετά την εμφάνιση με το Versace φόρεμά της εμπνευσμένο από τη Cher, οι αναζητήσεις για τα chain dresses αυξήθηκαν στο 18% σε λίγες ώρες. Τους επόμενους μήνες, το είδαμε φορεμένο πάνω στην Doja Cat στα iHeartRadioAwards, στην Megan Fox στα Billboard Music Awards και στην Cardi B, η οποία ανακοίνωσε την δεύτερή της εγκυμοσύνη φορώντας αυτό το αποκαλυπτικό φόρεμα.


https://www.instagram.com/p/CQpdVNJhGUv

Μάλιστα, δεν θα σου φανεί περίεργο πως έγιναν viral και στο TikTok.

Όμως, τα naked dresses δεν είναι μόνο για τους celebrities στο κόκκινο χαλί. Μόνο τον Ιούνιο, η Lyst, ανέφερε αύξηση κατά 45% στις αναζητήσεις για «γυμνά» και διαφανή φορέματα, ενώ τα φορέματα με κοψίματα είδαν τις προβολές τους να αυξάνονται κατά 38%. Brands που έχουν αυτά τα φορέματα στις συλλογές τους περιλαμβάνουν τους Mirror Palais, Poster Girl, και το SKIMS της Kim Kardashian.