Φεστιβάλ Καννών: Οι πιο avant garde εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Τσακιρίδου Χριστίνα
Φεστιβάλ Καννών: Οι πιο avant garde εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Ο θεσμός συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία με τις stars να κάνουν εντυπωσιακές ενδυματολογικές επιλογές.

Η τελετή έναρξης του 74ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στις 6 Ιουλίου και η ετήσια κινηματογραφική γιορτή θα διαρκέσει έως τις 17 Ιουλίου. Μετά από αλλεπάλληλες ακυρώσεις λόγω της πανδημίας του covid-19, το Φεστιβάλ των Καννών επέστρεψε δυναμικά.

Όλα τα φώτα στις Κάννες

Εκατομμύρια θαυμαστές του θεσμού έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επιστροφή του κινηματογράφου, των νέων ταινιών καθώς και να θαυμάσουν τους λαμπερούς πρωταγωνιστές. Το κόκκινο χαλί έχει στρωθεί και καθημερινά οι διάσημοι προσκεκλημένοι βάζουν «φωτιά» στα φωτογραφικά φλας με τις ξεχωριστές δημιουργίες που επιλέγουν να φορέσουν.

https://www.instagram.com/p/CRFG7LxlMGB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φεστιβάλ Καννών: Οι λαμπερές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί



Οι avant garde εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Μεταξύ των πιο καλοντυμένων στο κόκκινο χαλί ήταν: το μοντέλο Frida Aaasen με δημιουργία Elie Saab, η Luma Grothe με δημιουργία Zuhair Murad, η fashion blogger Izabel Goulart με σύνολο Etro και η Catrinel Marlon με λευκό φόρεμα Iris Van Herpen.

Η Isabelle Huppert παρέδωσε μαθήματα στυλ

huppert

H 68χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο red carpet με ένα μαύρο maxi φόρεμα του οίκου Balenciaga το οποίο συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και μαύρα γυαλιά ηλίου.



Πηγή φωτογραφιών: apimages.com