Victoria Beckham: Το ιδιαίτερο φόρεμα με τα σχέδια από χρυσόψαρα που φέρνει καλή τύχη

Sabine Camhi
Victoria Beckham: Το ιδιαίτερο φόρεμα με τα σχέδια από χρυσόψαρα που φέρνει καλή τύχη

Εσένα ποιο είναι το δικό σου αντίστοιχο κομμάτι;

Οι πιθανότητες είναι πως έχεις τουλάχιστον ένα κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου που το χρησιμοποιείς για να προσελκύσεις καλή τύχη. Ίσως είναι ένα οικογενειακό κειμήλιο ή ένα go-to πουκάμισο που σε βοήθησε να πάρεις τη θέση εργασίας για την οποία έδωσες συνέντευξη στο παρελθόν. Ή, όπως το φόρεμα με σχέδιο χρυσόψαρο της Victoria Beckham, ίσως και εσύ έχεις ένα κομμάτι με σύμβολα καλής τύχης.


https://www.instagram.com/p/CQ_dC5aolnc

Στις 11 Ιουλίου, η σχεδιάστρια μόδας ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία φορούσε ένα λευκό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, κοψίματα στους ώμους και ένα ζωντανό μοτίβο χρυσόψαρων και ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι ασημένια μποτάκια. Η Victoria χαρακτήρισε αυτό το φόρεμα ως το «lucky dress» της, αφού αυτά τα ζώα αντιπροσωπεύουν την καλή τύχη σε ορισμένες χώρες, όπως στην Κίνα και στην Ιαπωνία.


https://www.instagram.com/p/CQ_RTego-89

«Πολλοί πολιτισμοί θεωρούν πως το χρυσόψαρο φέρνει καλή τύχη, θετική ενέργεια, πλούτο, αρμονία και πραγματοποιεί ευχές», έγραψε σε ένα story στο Instagram.

Αυτό το φόρεμα δεν έχει μόνο θετική ενέργεια, αλλά υιοθετεί και μια νέα πολύ δημοφιλή τάση, το watercolor trend.

Watercolor: Έχεις βαρεθεί το tie-dye; Αυτό το trend θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου

Το φόρεμα της Beckham εμπνευσμένο από τη θάλασσα προέρχεται από τη συλλογή της για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 και είναι διαθέσιμο για αγορά στον ιστότοπο του brand της.