Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε το χρώμα μαγιό που κολακεύει κάθε μαυρισμένη επιδερμίδα

Νατάσσα Σχοινά
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε το χρώμα μαγιό που κολακεύει κάθε μαυρισμένη επιδερμίδα

Ό,τι πρέπει για την επόμενη αναβάθμιση της swimwear συλλογής σου.

Σάββατο σήμερα και παρά το ότι ακούγεται η έλευση μίας κακοκαιρίας με καταιγίδες, το μυαλό σου δεν μπορεί να μην είναι σε παραλίες, θάλασσα και ακτές. Ίσως τώρα να επιστρέφεις από την εξόρμησή σου στην παραλία από το πρωί, οπότε βρίσκεσαι ακόμη σε beach mode.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η ανανέωση της συλλογής με τα μαγιό σου είναι επιτακτική ανάγκη. Θες πολλά σχέδια και χρώματα για να αλλάζεις σε κάθε σου μπάνιο και να απολαμβάνεις το sun-tanning, τις ρακέτες εκεί που σκάει το κύμα και τις γρανίτες στο χέρι με τα νέα σου αποκτήματα.

8 μαγιό που αναδεικνύοντας το σώμα αποπνέουν θηλυκότητα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα κορίτσι που αγαπάει τα μαγιό. Στον λογαριασμό της στο Instagram βλέπεις πολύ συχνά φωτογραφίες με μαγιό, αλλά η πρόσφατη ξεχώρισε για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Η λαμπερή παρουσιάστρια επέλεξε ένα μπικίνι σε σκονισμένο κίτρινο χρώμα, ένα χρώμα που κολακεύει και αναδεικνύει κάθε μαυρισμένη επιδερμίδα, λόγω της αντίθεσης που δημιουργεί, πατώντας, παράλληλα, πάνω στο safe matching του καφέ με το κίτρινο.



Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, πολλά brands έχουν επιλέξει το κίτρινο ως ένα από τα βασικά χρώματα των συλλογών τους, γι’ αυτό και στην αγορά θα βρεις αρκετές επιλογές.