11 μαγιό που λατρεύουν οι celebrities και θα δεις παντού αυτό το καλοκαίρι!

Sabine Camhi
11 μαγιό που λατρεύουν οι celebrities και θα δεις παντού αυτό το καλοκαίρι!

Σε κάθε σχέδιο και χρώμα για να αναδεικνύουν τις καμπύλες και το μαύρισμά σου! 

Αν ακολουθείς τους στυλάτους Instagram λογαριασμούς της Kylie Jenner, της Hailey Bieber, της Rihanna και άλλων πολλών, ίσως έχεις παρατηρήσει ότι ανεβάζουν όλο και πιο συχνά φωτογραφίες με μαγιό δίπλα στην πισίνα. Εμείς αποθηκεύσαμε τις αγαπημένες μας, βρήκαμε τα αντίστοιχα swimsuit brands και συγκεντρώσαμε 11 κομψά στυλ που αξίζει να προσθέσεις και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου.

Πολλές από αυτές τις κομψές κοπέλες επιλέγουν μαγιό από ανερχόμενα brands φέτος το καλοκαίρι. Η Kendall Jenner, για παράδειγμα, έχει επιλέξει πολλές φορές την εταιρεία Sommer Swim, μια πολυτελή συλλογή από μίνιμαλ σχέδια.

Chic & Sexy: Δες τα ιδιαίτερα vintage μαγιό που έχουν τρελάνει την Kendall Jenner

Η Adut Akech και η Kaia Gerber έχουν φορέσει και οι δύο μπικίνι από το brand Tropic of C, η εταιρεία με μαγιό και αξεσουάρ παραλίας που δημιούργησε το διάσημο μοντέλο Candice Swanepoel. Εν τω μεταξύ, η Rihanna φόρεσε πρόσφατα ένα two pieces μαγιό από τη δικιά της σειρά, Savage x Fenty.


https://www.instagram.com/p/CRaINSSgvwP

Αν θέλεις να υιοθετήσεις και εσύ μία από μεγαλύτερες τάσεις αυτό το καλοκαίρι, επίλεξε ένα μαγιό με διαφορετικές εκτυπώσεις. Η Kourtney Kardashian φόρεσε πρόσφατα ένα τολμηρό μπικίνι από το brand GCDS με μπαντάνα, gingham και heart prints. Η Lori Harvey φόρεσε επίσης ένα ρετρό στυλ από τον οίκο Versace.



Αν λοιπόν ψάχνεις για μια νέα αγορά μαγιό, συνέχισε παρακάτω για να δεις τις επιλογές σου. Καλά ψώνια!