Jayma Mays: Μία κοκκινομάλλα στα "Στρουμφάκια"

Jayma Mays: Μία κοκκινομάλλα στα "Στρουμφάκια"

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας, «Smurfs» εντυπωσιάζει στην εβδομάδα «Στρουμφακιών» της Νέας Υόρκης.

Η Jayma Mays είναι μία πανέμορφη και μειλίχια κοκκινομάλλα που οι σιριαλίστες γνωρίζουμε καλά από την παρουσία της σε σειρές όπως το Ugly Betty, το Heroes, το Pushing Daisies και το Glee. H παρουσία της στο Hollywood είναι πολυετής, αλλά πάντα διακριτική.

Φέτος πρωταγωνιστεί στη ταινία «Smurfs» (τα αγαπημένα μας Στρουμφάκια) και ετοιμάζεται να πάρει και εκείνη τη θέση της ανάμεσα στα πρωτοκλασάτα ονόματα της βιομηχανίας. Η κοκκινομάλλα με το ευγενικό παρουσιαστικό στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας βρέθηκε στο party για την εβδομάδα «Στρουμφακίων» που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη. Αντί να φορέσει τουαλέτες και φορέματα προτίμησε να αναδείξει τη φυσική της ομορφιά και φρεσκάδα με ένα ντε πιες Rebecca Minkoff, με σορτς και μπλούζα στις αποχρώσεις του φλοράλ και του ροδακινί αντίστοιχα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα με μικρό ponytail και το make up σε απαλές αποχρώσεις.

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε έναν πιο ωραίο καλοκαιρινό συνδυασμό από αυτόν που έκανε η Jayma, οπότε επικροτούμε και συγχαίρουμε τις επιλογές της σε απόλυτο βαθμό.