And Just Like That, το νέο look της Carrie απογοήτευσε το κοινό

Νατάσσα Σχοινά
And Just Like That, το νέο look της Carrie απογοήτευσε το κοινό

Να και μία αντίδραση που σε καμία περίπτωση δεν περίμενες για τις στυλιστικές επιλογές της Carrie Bradshaw.

Σίγουρα όταν μιλάς για Sex and the City, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι το στυλ της Carrie Bradshaw. Κομψή αλλά εντελώς ασυμβίβαστη, η Carrie ήταν πάντα το απόλυτο fashion icon εντός και εκτός τηλεόρασης.

Αν παρακολουθούσες τη σειρά την περίοδο του 1998 με 2004, δεν υπάρχει περίπτωση να μην προσπάθησες κάποια στιγμή να αντιγράψεις outfit της πρωταγωνίστριας. Έστω να προσπαθήσεις να φοράς λίγο πιο συχνά τα high heels σου, ακόμα και για να κάνεις μία βόλτα με τον εαυτό σου μέσα στο σπίτι.



Η high fashion ντουλάπα της Carrie

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι οι στυλιστικές επιλογές της Carrie δεν ήταν πάντα και οι πιο οικονομικές. Μία Fendi baguette ή ένα ζευγάρι Louboutin όλες θέλαμε, αλλά το budget στις περισσότερες περιπτώσεις δεν επαρκούσε.

And Just Like That... Τα high heels επιστρέφουν! 12 wow statement προτάσεις των μεγάλων σχεδιαστών

Καθώς κυκλοφορούν φωτογραφίες από τα γυρίσματα του reboot, οι φανς μπορούν να δουν και μερικά από τα ρούχα που θα φορέσει η ανανεωμένη Carrie και, ενώ μέχρι τώρα, είδαν πολλά από τα got-to της να επιστρέφουν, τώρα συνέβη κάτι διαφορετικό…

https://www.instagram.com/p/CR4ZqJeFbbH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Το νέο affordable look

Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης όχι με τα συνηθισμένα της high fashion κομμάτια, αλλά με ρούχο από ένα πιο προσιτό brand. Συνδύασε ένα affordable φόρεμα Forever 21 πάνω από ένα γαλάζιο πουκάμισο, με μία Gucci x Balenciaga τσάντα και πέδιλα Terry de Havilland.

Το κοινό δεν μπορούσε να πιστέψει την εν λόγω στυλιστική επιλογή -τον συνδυασμό ενός πολύ οικονομού brand με πιο luxury brands- και άρχισε να αφήνει σχόλια που εξέφραζαν την πεποίθησή του ότι η Carrie δε θα φορούσε ποτέ κάτι τέτοιο.

Sex and the City: 5 fashion items που η Carrie δεν πέταξε ποτέ από την ντουλάπα της

Υπήρχε, βέβαια, και η άλλη μερίδα του κόσμου που χάρηκε με αυτήν την αλλαγή, καθώς αυτό σημαίνει ότι η μέση γυναίκα θα μπορεί να αποκτήσει πολύ πιο εύκολα ακριβώς το ρούχο της σταρ.

Και πώς να ξεχάσεις τις super stylish εμφανίσεις της Carrie (μερικές από τις οποίες θα βρεις στη συνέχεια);