And Just Like That... Τα high heels επιστρέφουν! 12 wow statement προτάσεις των μεγάλων σχεδιαστών

Τσακιρίδου Χριστίνα
And Just Like That... Τα high heels επιστρέφουν! 12 wow statement προτάσεις των μεγάλων σχεδιαστών

Το reboot του Sex and the City έρχεται για να μας αποδείξει ότι η άνεση και το στυλ (aka glam high heels) μπορούν να συνυπάρξουν.

Το πολυαναμενόμενο reboot του θρυλικού Sex and the City έχει ξεκινήσει γυρίσματα (oh yes!!!) και οι πρώτες φωτογραφίες της Carrie Bradshaw, της Charlotte York και της Miranda Hobbes να περπαρούν και να τα λένε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό, έτσι; Εκατομμύρια θαυμαστές της σειράς καθώς και όλες οι fashionistas περιμένουν (καλή ώρα...) πώς και πώς τα πρώτα επεισόδια για να ξεσηκώσουν ιδέες από τα outfits των πρωταγωνιστριών.

Η Sarah Jessica Parker εξακολουθεί να μας εμπνέει σε θέματα στυλ

And Just Like That...(όπως θα λέγεται το reboot του sequel) oi Carrie Bradshaw και οι φίλες της, στα 50 τους πια, παραμένουν fashion icons, η καθεμία με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Η 56χρονη Sarah Jessica Parker είναι αναμφίβολα η πρωταγωνίστρια σε κάθε φωτογραφία, με τις ενδυματολογικές της επιλογές να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Οι πιστές fans του Sex and the City έχουν ήδη εντοπίσει σημαντικές αλλαγές στις εμφανίσεις της όπως την αντικατάσταση των stilettos με ψηλοτάκουνα πέδιλα και κομψά pumps στις πρώτες λήψεις για τα νέα επεισόδια.

https://www.instagram.com/p/CRr-G9FDaXe

Η Sarah Jessica Parker κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Sex and The City-Spoiler: Τα κλάματα, η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Carrie και τα νέα πρόσωπα

Οι πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα αποδεικνύουν ότι έρχεται μια νέα εποχή για την Carrie αφού επενδύει σε άνετα αλλά παράλληλα fashionable items. Και πάνω που είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε.... Ήρθαν οι επόμενες φωτό με την Sarah Jessica Parker να ισορροπεί στα Manolo της!


https://www.instagram.com/p/CRy-eZjFkjT

Κορίτσια, τα high heels βρίσκονται και φέτος στην πρώτη γραμμή για να ολοκληρώσουν το ντύσιμό μας με τον ωραιότερο τρόπο! Το είπε και η Carrie...


https://www.instagram.com/p/CR0wgxvou7A

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η λατρεμένη Marilyn Monroe έλεγε: «Δώσε σε ένα κορίτσι τα σωστά παπούτσια, και θα κατακτήσει τον κόσμο». Αξίζει να επενδύσεις λοιπόν σε ένα ζευγάρι statement παπούτσια που θα φοράς και θα νιώθεις η απόλυτη πρωταγωνίστρια της ζωής σου.

Κι αν δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε και να τα έχουμε στη ντουλάπα μας, κανείς δεν μας εμποδίζει να ονειρευτούμε ότι φοράμε τα statement high heels των κορυφαίων brands και κυκλοφορούμε στην 5th Avenue!

5 tips για να αποφύγεις τον πόνο από τα ψηλά τακούνια

parker2

TIP: Όταν φοράς ψηλοτάκουνα φρόντισε να έχεις στην τσάντα σου ένα ζευγάρι flip flops που θα ξεκουράσουν τα πόδια σου.

1) Διάλεξε τακούνι με καλή στήριξη! Θα χρειαστεί να ψάξεις λίγο αλλά τελικά θα βρεις ένα brand που νιώθεις άνετα στα high heels του

2) Αγόρασε ανατομικούς πάτους από gel και πρόσθεσέ τους στα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα

3) Προτίμησε τα peep toes και απόφυγε τα στενά κλειστά παπούτσια

4) Επένδυσε σε δερμάτινα παπούτσια και απόφυγε τα συνθετικά

5) Κάνε ένα κρύο ποδόλουτρο μετά από μια κουραστική ημέρα

https://www.instagram.com/p/CRHPL9DjnGy

And Just Like That οι 4 αχώριστες φίλες έμειναν 3! Χωρίς τη Samantha η α' λήψη του Sex and the City

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα -για τα όνειρά μας, που λέγαμε πριν- 12 ζευγάρια παπούτσια που θα απογειώσουν ακόμη και το πιο απλό look σου:

(Για τα πιο statement ψηλοτάκουνα ρίξαμε τις ματιές μας στο net-a-porter.com, farfetch.com, mytheresa.com)