Η Lady Gaga έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση - Μοιάζει με royal

Νατάσσα Σχοινά
Η Lady Gaga έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση - Μοιάζει με royal

Εν αναμονή της νέας της ταινίας για τον οίκο Gucci, η σταρ εμφανίστηκε με outfit που κανείς δεν περίμενε.

Το όνομα της Lady Gaga είναι ξανά στο προσκήνιο τους τελευταίους μήνες χάρη στον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία του Ridley Scott, House of Gucci. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει αναλάβει να ενσαρκώσει την Patrizia Reggiani, πρώην σύζυγο του δολοφονημένου -κατόπιν δικής της ενορχήστρωσης- Maurizio Gucci.

Τα φώτα της δημοσιότητας βρίσκονται στραμμένα πάνω της. Όχι μόνο για την παραμικρή λεπτομέρεια σχετικά με την ταινία αλλά και για την καθημερινότητά της. Η Gaga, άλλωστε, φημίζεται για τις εναλλακτικές της εμφανίσεις. Για το αντισυμβατικό της στυλ που δεν ακολουθεί κανέναν κανόνα, παρά τις δικές της διαθέσεις.




Η εναλλακτική εμφάνιση της Lady Gaga

Η πρόσφατη εμφάνισή της έκανε το κοινό να απορήσει. Η υπό νορμάλ συνθήκες εναλλακτική σταρ, επέλεξε ένα φόρεμα που περισσότερο φαντάζεσαι την Alexa Chung να το φοράει παρά εκείνη. Ίσως και την Kate Middleton αν αντί για mini cut το φόρεμα ήταν midi.

https://www.instagram.com/p/CSD_U1zo5Xr


Η εν λόγω επιλογή περιλαμβάνει ένα preppy, little black dress από τη συλλογή άνοιξη / καλοκαίρι 2021 του σχεδιαστή Andrew Gn. Το σχέδιό του έχει βάτες, επιβλητικά κουμπιά με κοσμήματα και ένα λευκό κολλάρο που έκανε αντίθεση με τη σκουρόχρωμη βάση.

Το φόρεμα συνδύασε με μία τσάντα Louis Vuitton και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις πιο διάσημες εμφανίσεις της Lady Gaga ανά διαστήματα. Αυτές που κάνουν το νέο look «ανατρεπτικό».