Τα 10 styling tricks της Karlie Kloss για αψεγάδιαστο στυλ ανεξάρτητα από εποχές

Sabine Camhi
Τα 10 styling tricks της Karlie Kloss για αψεγάδιαστο στυλ ανεξάρτητα από εποχές

Η Karlie Kloss είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της γενιάς της!

Η Karlie Kloss είναι ένα πραγματικό φαινόμενο στη βιομηχανία της μόδας. Θεωρήθηκε ως ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα του 21ου αιώνα, αφού εμφανίστηκε σε πολλά εξώφυλλα περιοδικών και σε επιδείξεις μόδας για μεγάλα brands. Σύμφωνα με το Models.com, η Karlie «εκπροσωπεί τη χρυσή εποχή των μοντέλων - ένα κορίτσι με τα looks, τη συμπεριφορά και τη θέληση να πάει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο».

Karlie Kloss: Το πράσινο φόρεμά της έκλεψε την παράσταση - Θα σου πηγαίνει κι εσένα πολύ!


https://www.instagram.com/p/CGlO61eD9ID

Η Kloss «ανακαλύφθηκε» στην ηλικία των 14 και δεν της πήρε πολύ καιρό να κάνει συμβόλαιο με το διάσημο πρακτορείο μοντέλων Elite. Για να καταλάβεις πόσο γνωστή ήταν, μόνο για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2008 περπάτησε για 64 brands σε μόλις ένα μήνα, ανοίγοντας σημαντικά shows, όπως ο Marc Jacobs και η Carolina Herrera.



Η καριέρα της και στην τηλεόραση

Στην πρώτη της τηλεοπτική περιπέτεια, η Karlie εμφανίστηκε στο επεισόδιο με τίτλο «Belles de Jour» του αρχικού Gossip Girl. Και, όπως φαίνεται, αυτό την οδήγησε να κυνηγήσει περισσότερους ρόλους στον κόσμο της τηλεόρασης. Τον Οκτώβριο του 2018, η Kloss επιβεβαίωσε ότι θα αντικαθιστούσε τη Heidi Klum στο Project Runway ως παρουσιάστρια και εκτελεστική παραγωγός. Είπε, «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη να παρουσιάσω και να δημιουργήσω μια σειρά που παρέχει μια πλατφόρμα σε επίδοξους Αμερικανούς σχεδιαστές καθώς κυνηγούν όνειρα τους».

Η Karlie γιόρτασε χθες (στις 3ης Αυγούστου) τα 29α γενέθλιά της και για να την γιορτάσουμε συγκεντρώσαμε 10 από τα top styling tips του μοντέλου.