Jane Fonda: 4 vacation style goals από τη σταρ που κατέκτησε το Hollywood

Νατάσσα Σχοινά
Jane Fonda: 4 vacation style goals από τη σταρ που κατέκτησε το Hollywood

Λίγη στυλιστική έμπνευση για τον 15Αύγουστο στο νησί -ή στην πόλη-.

Με τον 15Αύγουστο να βρίσκεται μερικές μέρες μακριά, στην περίπτωση που έχει κανονίσει τις διακοπές σου αυτήν την περίοδο, πολύ πιθανό να θες λίγη έμπνευση σχετικά με το τι να φορέσεις. Ακόμα και να υπάρχουν πολλά ρούχα διαθέσιμα στην ντουλάπα σου, ο τρόπος που θα τα φορέσεις και που θα τα συνδυάσεις μεταξύ τους θα αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

Οι infuencers που βλέπουν το όνομά τους στα trending τα τελευταία χρόνια, όπως η Charli d'Amelio που, μάλιστα, παρατήρησε τη δημοφιλία της να απογειώνεται μέσα από το TikTok, σίγουρα έχουν αρκετά outfits να σου προτείνουν. Ωστόσο, αρκετές δεκαετίες νωρίτερα, μία άλλη γυναίκα, γοητευτική και κλασική, απαθανατιζόταν από τα φλας των φωτογράφων και παρέδιδε στο κοινό εμφανίσεις που μπορούν εύκολα να φορεθούν μέχρι σήμερα.



Ποια Rachel; Τα outfits της Monica στο επεισόδιο με τη μέδουσα φτιάχτηκαν για το 2021



The Jane Fonda Way

Ήταν Σεπτέμβριος του 1965, όταν η Jane Fonda μιλούσε με τον σκηνοθέτη και τότε σύζυγό της, Roger Vadim. Φορούσε ένα αέρινο, printed πουκάμισο, λευκό oversized bottom και ένα μαντήλι τυλιγμένο στα μαλλιά.

Ένα ζευγάρι κρίκοι μικρού μεγέθους ολοκλήρωναν μία εμφάνιση, που εύκολα στο 2021 μπορείς να συνθέσεις και να είσαι το fashion icon του νησιού -ή της πόλης αν ο 15Αύγουστος σε βρει στο σπίτι-.

jane fonda

Κάτι τέτοια κομψά και φαινομενικά απλά looks είναι αυτά, με τα οποία η Fonda εξασφάλισε τη θέση της στις καλοντυμένες του Hollywood.

Μία θέση που διατηρεί μέχρι και σήμερα, στα 83 της χρόνια.

jane fonda style19


Η Jane Fonda στις Χρυσές Σφαίρες το 2018 με ένα printed φόρεμα και περιδέραιο

4 καλοκαιρινά looks που είναι κομψά και δεν έχουν ημερομηνία λήξης

Επειδή, όμως, η ηθοποιός έχει δημιουργήσει κατά καιρούς πολλές εμφανίσεις που εύκολα αντιγράφεις, στη συνέχεια σε περιμένουν 4 απόλυτα vacation style goals: