Πόσο αγαπάς τα vintage slip dresses, Alexa Chung;

Νατάσσα Σχοινά
Πόσο αγαπάς τα vintage slip dresses, Alexa Chung;

Το κορίτσι που αγαπάει τις διαχρονικές επιλογές και ό,τι αυτές εκπροσωπούν.

«Επίμεινε στα κλασικά και ποτέ δεν μπορείς να είσαι λάθος. Βλέπω τις μεγάλες γυναίκες στον δρόμο που έχουν φοβερό στυλ και συνειδητοποιούν ότι αυτό συμβαίνει επειδή κατά πάσα πιθανότητα φορούν πολύ κλασικά κομμάτια που έχουν για χρόνια και χρόνια.

Πιστεύω ότι αν βρεις κάτι που σου πηγαίνει, πρέπει να μείνεις σε αυτό», είχε πει η Alexa Chung και ισχυροποίησε την πεποίθηση όλων εκείνων των γυναικών που μόλις βρουν κάτι που να τους ταιριάζει δεν το αποχωρίζονται ποτέ.

Όχι, δεν είναι έλλειψη τόλμης στον στυλιστικό τομέα. Ούτε έλλειψη θέλησης για ανατροπές. Είναι «ξέρω τι μου πηγαίνει και δε θέλω να το χάσω».



https://www.instagram.com/p/CSJYrmnA0X4

Η πορεία της Alexa Chung

Η Alexa Chung, άλλωστε, είναι ένα κορίτσι που έχει καταφέρει χρόνια πια να καταξιωθεί στον χώρο της μόδας. Ξεκινώντας μόλις στα 16 από μοντέλο και βλέποντας τα πράγματα εκ των έσω και έπειτα γίνοντας η έμπνευση που κάθε κοπέλα ήθελε να έχει πριν ντυθεί. Ειδικά τότε που το Instagram δεν ήταν ακόμη στα πάνω του και δεν είχες ένα feed που ανανεωνόταν κάθε 5 λεπτά με τις αναρτήσεις από κάθε fashion influencer του πλανήτη.

Alexa Chung: Το cool girl που δεν ήθελε ποτέ να είναι τέλειο

Η Chung από το 2007 έγραφε σε στήλες διάσημων Μέσων. Στη συνέχεια, το βιογραφικό της εμπλουτίστηκε με κάθε μεγάλα ονόματα, όπως η στήλη Girl About Town στην Independent και αργότερα ο τίτλος της contributing editor στη Βρετανική Vogue.

https://www.instagram.com/p/CCgCsVhgZ7P

Το Instagram της

Η Alexa σήμερα έχει έναν λογαριασμό με 4,5 followers εκατομμύρια στο Instagram και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει, πέρα από οτιδήποτε άλλο, αποτελούν έναν ύμνο στο καθημερινό στυλ μίας γυναίκας. Outfit που μπορείς να φορέσεις στη δουλειά, για καφέ με τις φίλες, στο ποτό το βράδυ.

Ενώ, όμως, θα δεις πολλές και διαφορετικές επιλογές, όλες χαρακτηρίζονται από ένα επίθετο: vintage. Στα floral μπλουζάκια, στις σαλοπέτες, στα mini dresses στα σακάκια, στις τσάντες.

https://www.instagram.com/p/CR5v08DAWF1

Δε την ενδιαφέρει τόσο το να είναι θηλυκή όσο το να έχει attitude. Και το καταφέρνει αριστοτεχνικά. Όπως πρόσφατα, που αποφάσισε να επιλέξει το πιο vintage slip dress των τελευταίων εβδομάδων και να μοιάζει με στάρλετ του παλιού καλού κινηματογράφου. Διαχρονικά. Για κάθε ώρα, περίσταση και σεζόν.

Επί τη ευκαιρία, συνέχισε παρακάτω για να βρεις μερικά outfits που ταιριάζουν ιδανικά στη μεταβατική περίοδο προς το φθινόπωρο.