H Leni Klum στο catwalk του Dolce & Gabbana Alta Moda Show - Θεαματικά matching outfits με την Heidi

Νατάσσα Σχοινά
H Leni Klum στο catwalk του Dolce & Gabbana Alta Moda Show - Θεαματικά matching outfits με την Heidi

Μαμά και κόρη έκαναν τα φωτογραφικά φλας να αστράψουν στη Βενετία εντυπωσιάζοντας με τα looks τους. 

Το Alta Moda show του οίκου Dolce & Gabbana είναι αυτό που συζητάει ο πλανήτης τις τελευταίες ώρες. Ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana σίγουρα είχαν όραμα πίσω από τη δημιουργία της συλλογής, αλλά περισσότερο πίσω από την παρουσίασή της.

Μέσα σε ένα αναγεννησιακό και baroque περιβάλλον, προσωπικότητες από κάθε χώρο του θεάματος έδωσαν το παρών είτε παρακολουθώντας τις εκπληκτικές, επιβλητικές δημιουργίες των σχεδιαστών είτε ακόμα και ανεβαίνοντας πάνω στο catwalk. Η Heidi Klum και η κόρη της, Leni, μοίρασαν τις αρμοδιότητες.

https://www.instagram.com/p/CTKRqKpCEFn

Matching Outfits

Heidi και Leni αποφάσισαν να κάνουν ξανά matching outfits, η πρώτη φορώντας ένα maxi, strapless, εφαρμοστό φόρεμα του οίκου και η δεύτερη ένα mini dress ακριβώς στο ίδιο ασημί pattern με κρύσταλλα.

https://www.instagram.com/p/CTIpek2CnIy

Η Leni στην πασαρέλα

Η 17χρονη Leni δε βρέθηκε στη Βενετία ως απλή προσκεκλημένη. Το εντυπωσιακό κορίτσι περπάτησε στην πασαρέλα του Ιταλικού οίκου θυμίζοντας ότι τα γονίδια του modelling είναι στο αίμα της.

https://www.instagram.com/p/CTK2hSIjVpV

Φόρεσε, λοιπόν, ένα mini dress σε έντονο μπλε χρώμα με το strapless κόψιμο του ντεκολτέ να τονίζει το επιβλητικό κολιέ με κρύσταλλα που κοσμούσαν τον λαιμό της. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα στέμμα ολοκλήρωσαν αυτό το πριγκιπικό look.

Είδαμε το Dolce & Gabbana Alta Moda Show! Μία baroque μελωδία με βασίλισσα την JLo (video + photos)

Στη συνέχεια θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της Heidi και της Leni στη Βενετία.