Η Ιωάννα Μαλέσκου με girly look που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ιωάννα Μαλέσκου με girly look που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε (photos)

Η παρουσιάστρια αγαπά ιδιαίτερα το ροζ χρώμα και το επιλέγει συχνά, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

Εμφανώς ευδιάθετη και απόλυτα κομψή, η Ιωάννα Μαλέσκου μας καλημέρισε και σήμερα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και την καθημερινή εκπομπή «Love It». Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης επέλεξε να φορέσει ξανά το αγαπημένο της χρώμα που δεν είναι άλλο από το ροζ.

Το αγαπημένο της colour trend

https://www.instagram.com/p/CTg8-e1rB-4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να επιλέγει total pink σύνολα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Όπως φαίνεται, η Ιωάννα έχει βρει το λατρεμένο της #colourtrend και δεν σκοπεύει να το αντικαταστήσει άμεσα. Με girly διάθεση και look που της ταιριάζει απόλυτα, η παρουσιάστρια έκανε είσοδο στο τηλεοπτικό πλατό και μας απέδειξε πόσο εύκολα μπορούμε να δημιουργήσουμε stylish σύνολα με τα σωστά fashion items.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια color blocking εμφάνιση που θα θυμόμαστε για καιρό (photos)

https://www.instagram.com/p/CTg-nVwIGgQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλες οι λεπτομέρειες της σημερινής της εμφάνισης

maleskou rozlook4

Η fashion stylist της Ιωάννας, Αγγελική Μαρτσέκη (@tzela) μας εκμυστηρεύτηκε όλες τις λεπτομέρειες πίσω από το σημερινό look. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε on air με printed πουκάμισο και ψηλόμεσο φούξια παντελόνι από το brand «Νever On Sunday».


https://www.instagram.com/p/CTjY6yBoJbD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το outfit ολοκλήρωσαν με τον ωραιότερο τρόπο οι ψηλοτάκουνες custom made γόβες της σε ροζ απόχρωση από Bilero. To χτένισμα της Ιωάννας επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Αυγερινός ενώ το μακιγιάζ η Χριστίνα Σταματογιαννοπούλου.