H Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το μπλε χρώμα με τον πιο stylish τρόπο (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το μπλε χρώμα με τον πιο stylish τρόπο (photos)

Η παρουσιάστρια του «Super Katerina» έκλεισε την πρώτη εβδομάδα εκπομπών με μια ultra chic εμφάνιση.

Η πρώτη εβδομάδα εκπομπών ολοκληρώθηκε επιτυχώς για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία «εισέβαλε» στο τηλεοπτικό πλατό του «Super Katerina» πιο λαμπερή και κομψή από κάθε άλλη φορά. Η παρουσιάστρια και η ομάδα της μας κρατούν καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA ενώ η «Κatken» εξακολουθεί να μας δίνει ιδέες σε στυλιστικά θέματα μέσα από τις υπέροχες εμφανίσεις της.

https://www.instagram.com/p/CT6ek_cqpdo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε το πιο hot trend στα φορέματα (photos)

Η total blue εμφάνιση- Όλες οι λεπτομέρειες

katken3

Λίγο πριν τις 10.00 το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε ένα Instagram-story μέσα από το καμαρίνι της, αποκαλύπτοντας το σημερινό της outfit από Brigitte Boutique.

katken mple1

Η παρουσιάστρια έκανε είσοδο στο πλατό του «Super Katerina» φορώντας μια μπλε ψηλόμεση παντελόνα την οποία συνδύασε με ένα animal print πουκάμισο σε μαύρο και μπλε χρώμα. Το look της ολοκλήρωσαν τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα από Nak shoes και τα χρυσά κοσμήματα από Mayol.

Η επί χρόνια στυλίστρια της παρουσιάστριας, Γεωργία Παντελέ (@gpantele), μας εκμυστηρεύτηκε για ακόμη μια φορά όλα τα fashion details και την ευχαριστούμε πολύ. Το χτένισμα της παρουσιάστριας δημιούργησε η Μάιρα Γρυπαίου ενώ το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Ρόζα Βακονδίου.



Red passion! Η Κατερίνα Καινούργιου με το ωραιότερο office look (photos)

Πηγή φωτογραφίας: @katken85

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από την σημερινή εμφάνιση της «Katken» στο τηλεοπτικό πλατό.