Λίγο ακόμα καλοκαίρι! Η Βίκυ Καγιά μας δίνει έμπνευση για το outfit του Σαββατοκύριακου (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Λίγο ακόμα καλοκαίρι! Η Βίκυ Καγιά μας δίνει έμπνευση για το outfit του Σαββατοκύριακου (photos)

Το μοντέλο-παρουσιάστρια φόρεσε το ωραιότερο matching set για τις all day εμφανίσεις σου.

Σάββατο σήμερα κι αν ψάχνεις τι να φορέσεις, σου έχω τη λύση. Η θερμοκρασία παραμένει αρκετά υψηλή αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να βγεις κομψή στην πρωτεύουσα φορώντας το αγαπημένο σου κοστούμι. Ναι, καλά διάβασες.

Η Βίκυ Καγιά αποτελεί τη σημερινή πηγή έμπνευσης αφού μια εμφάνισή της στο τηλεοπτικό πλατό του «Shopping Star» μου θύμισε πόσο θηλυκά και stylish είναι τα cropped σακάκια.

Η Βίκυ Καγιά στο κόκκινο χαλί της Βενετίας και οι τρυφερές στιγμές με τον Ηλία Κρασσά (photos)

To look που λατρέψαμε-Πώς θα το αντιγράψεις

kaya set3

Η παρουσιάστρια του «Shopping Star» εμφανίστηκε στο πλατό με ένα minimal αλλά παράλληλα εντυπωσιακό look που αξίζει να αντιγράψεις και να φοράς από το πρωί ως το βράδυ. Η Βίκυ Καγιά φόρεσε μπεζ ψηλόμεσο παντελόνι και ασορτί crop σακάκι από Maje Paris το οποίο συνδύασε με καφέ ψηλοτάκουνα πέδιλα από Migato. Η fashion stylist, Αγγελική Μαρτσέκη (@tzela) επιμελείται φέτος τις εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά στην εκπομπή. Το χτένισμα της παρουσιάστριας είναι δημιουργία του Άλεξ Παρίση.

kaya set1

Copy the look

Το συγκεκριμένο outfit μπορείς να το επιλέξεις για πρωινές εμφανίσεις αντικαθιστώντας τα πέδιλα με ένα ζευγάρι sneakers και δημιουργώντας ένα σούπερ classy-casual look. Κι αν αλλάξουν στην πορεία τα πλάνα σου και αποφασίσεις να πιεις cocktails με τις κολλητές, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να φορέσεις τις ψηλοτάκουνες γόβες σου και να καταπλήξεις τα πλήθη.

Σου αφήνω εδώ μερικές εναλλακτικές για να επιλέξεις τα παπούτσια που σου αρέσουν περισσότερο.

sneakers1

MIGATO

sneakers3

ENVIE SHOES

sneakers2

MIGATO

sneakers4

ENVIE SHOES

goves1

NAK SHOES

pedila

TSAKIRIS MALLAS

Πηγή φωτογραφιών: @vickykaya_