Ιωάννα Μαλέσκου: Ήταν καλεσμένη σε γάμο και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του look (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Ιωάννα Μαλέσκου: Ήταν καλεσμένη σε γάμο και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του look (photos)

 Μια εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μας χάρισε έμπνευση στο τι μπορούμε να φορέσουμε στους γάμους του φθινοπώρου στους οποίους έχουμε ήδη λάβει πρόσκληση.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη σε γάμο. Συγκεκριμένα παντρεύτηκε η Μάρτζυ Λαζάρου με την οποία συνεργάζονται στο Love It από την προηγούμενη σεζόν.

Η δημοσιογράφος και μέλος της εκπομπής “Love it” παντρεύτηκε στη Βαρυμπόμπη τον αγαπημένο της Τάσο Παπαπέτρου με τον οποίο έχει αποκτήσει και την ενός έτους κορούλα της.

Το ζευγάρι είχε κάνει πολιτικό γάμο τον Νοέμβριο του 2019 και χθες (17/9/2021) παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο ενώ βάπτισε και την κόρη του η οποία έλαβε το όνομα Λυδία – Δήμητρα.

Η ξεχωριστή εμφάνιση της Ιωάννας:

Η Ιωάννα Μαλέσκου προτίμησε ένα πορτοκαλί φόρεμα με ντραπέ ντεκολτέ κα λεπτομέρειες από αλυσίδες στους ώμους. Το σατέν φόρεμα από τη φίρμα Forever Unique συνδύασε με πέδιλα Steve Madden από την εταιρία Nak Shoes και Nude clutch.

forema

Βρες το φόρεμα εδώ

To φόρεμα κοστίζει 60 λίρες ενώ η εφαρμογή του αγκάλιαζε το γυμνασμένο σώμα της παρουσιάστριας αναδεικνύοντας τις καμπύλες της.

H ξεχωριστή λεπτομέρεια του γάμου! Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν εκείνη που έπιασε την ανθοδέσμη της νύφης και το αποκάλυψε με ένα story στο Instagram.



Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.