Η Κατερίνα Καινούργιου απέδειξε ότι το animal print ήρθε για να μείνει (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κατερίνα Καινούργιου απέδειξε ότι το animal print ήρθε για να μείνει (photos)

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Katerina» εμφανίστηκε on air με ένα υπέροχο φθινοπωρινό look.

Λίγο πριν την τελευταία εκπομπή αυτής της εβδομάδας, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να μας πείσει για την επιστροφή ενός από τα μεγαλύτερα fashion trends. Η παρουσιάστρια και η ομάδα της μας κρατούν καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και την εκπομπή «Super Katerina» ενώ η «Κatken» εξακολουθεί να μας δίνει ιδέες σε στυλιστικά θέματα μέσα από τις υπέροχες, classy εμφανίσεις της.

https://www.instagram.com/p/CUKLx93oh_y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το μπλε χρώμα με τον πιο stylish τρόπο (photos)

Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου

https://www.instagram.com/p/CUJ7I2qo1Zd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παρουσιάστρια έκανε είσοδο στο πλατό του «Super Katerina» φορώντας μια καφέ ψηλόμεση παντελόνα από Zini Boutique την οποία συνδύασε με ένα αέρινο animal print πουκάμισο. Το look της ολοκλήρωσαν τα υπέροχα ψηλοτάκουνα πέδιλα από Nak shoes σε καφέ απόχρωση και τα χρυσά κοσμήματα από Gallleria Armadoro.

Η επί χρόνια στυλίστρια της παρουσιάστριας, Γεωργία Παντελέ (@gpantele), μας εκμυστηρεύτηκε για ακόμη μια φορά όλα τα fashion details και την ευχαριστούμε πολύ. Το χτένισμα της παρουσιάστριας δημιούργησε η Μάιρα Γρυπαίου ενώ το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Ρόζα Βακονδίου.

Το animal print επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο

Το animal print θεωρείται εδώ και χρόνοια ένα κλασικό, αγαπημένο μοτίβο. Είναι αναμφίβολα ένα fashion trend που δεν πεθαίνει ποτέ, απλώς αυξάνεται ή μειώνεται σε δημοτικότητα κάθε σεζόν. To Instagram καθώς και οι συλλογές όλων των κορυφαίων οίκων μας έκαναν να καταλάβουμε πως αυτό το pattern κάνει φέτος το δυναμικό comeback που όλες περιμέναμε.

Η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε το πιο hot trend στα φορέματα (photos)

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από την σημερινή εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου.