J2US: H εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα (photos)

J2US: H εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα (photos)

Η τραγουδίστρια-κριτής του show έστρεψε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Το J2US έκανε πρεμιέρα στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και τα 14 ζευγάρια ανέβηκαν για πρώτη τους φορά στη σκηνή. Μουσική, ανατρεπτικές εμφανίσεις, ιδιαίτερα ντουέτα και glam εμφανίσεις στο πρώτο live του λαμπερού show ενθουσίασαν με το παραπάνω τους τηλεθεατές και τους χρήστες του Twitter.

Το λαμπερό show τραγουδιών επέστρεψε με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και κριτές τους: Σταμάτη Φασουλή, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Μπακοδήμου και φυσικά τη Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή είπε την αλήθεια για τη στιγμή που έκλαψε πριν την ανακοίνωση του χωρισμού

Τα ζευγάρια που διαγωνίζονται φέτος είναι τα εξής: Χάρης Βαρθακούρης - Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Μάρα Μεϊμαρίδη - Stan, Ιωάννα Τούνη - Νικηφόρος, Σάσα Σταμάτη - Θέμης Αδαμαντίδης, Ελένη Δήμου - Μαρίνος Κόνσολος, Μαντώ - Κώστας Φραγκολιάς, Νίκος Μπάρκουλης - Εβελίνα Νικόλιζα, Super Κική - Γιώργος Βελισσάρης, Δημοσθένης Τζουμάνης - Γιώτα Γρίβα, Δημήτρης Αλεξάνδρου - Κέλλυ Κελεκίδου.

https://www.instagram.com/p/CUQWYdcsk76/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η λαμπερή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα του J2US

https://www.instagram.com/p/CUQGJwGsEHw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες φόρεσε η τραγουδίστρια-κριτής η οποία επέλεξε για την πρεμιέρα ένα mini κόκκινο φόρεμα Magda Butrym με κεντημένα τριαντάφυλλα από τα καταστήματα Soho Soho. Τo look ολοκλήρωσαν τα κοσμήματα από Kessaris. Το styling επιμελείται για μια ακόμη χρονιά η Έλενα Βαζούρα ενώ το μακιγιάζ και το χτένισμα της Δέσποινας Βανδή δημιούργησε ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

H fashion stylist Έλενα Βαζούρα μας αποκάλυψε τα πάντα και την ευχαριστούμε θερμά γι'αυτό.

https://www.instagram.com/p/CUR-F4uMAi_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Επέλεξα για την Δέσποινα Βανδή για την πρεμιέρα του J2US μια δημιουργία της γνωστής σχεδιάστριας των celebrities του Hollywood Magda Budrym. Το υπέροχο mini κόκκινο φόρεμα με τους επιβλητικούς ώμους και τα ruffled λουλούδια, τα ιδιαίτερα Jaguard polka dots στο ντεσεντ του φορέματος όπως και το βαθύ neckline συνδύασα με μεγάλα statement κοσμήματα του οίκου Κessaris και πέδιλα σε παστέλ dusty pink απόχρωση».

Πηγή κεντρικής: @desp1navandi