Η Δέσποινα Βανδή είπε την αλήθεια για τη στιγμή που έκλαψε πριν την ανακοίνωση του χωρισμού

Η Δέσποινα Βανδή είπε την αλήθεια για τη στιγμή που έκλαψε πριν την ανακοίνωση του χωρισμού

Η Δέσποινα Βανδή απάντησε στο γιατί έκλαψε on air.

H τελευταία εκπομπή από το Σπίτι με το Mega φιλοξένησε τη Δέσποινα Βανδή και η αλήθεια είναι πως στην τελευταία αυτή εκπομπή η Δέσποινα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

H συγκεκριμένη εκπομπή επιστρέφει αυτό το Σάββατο σε επανάληψη στο Μεγάλο Κανάλι και ο τρόπος με τον οποίο η τραγουδίστρια είχε βουρκώσει έκανε τους πάντες να πιστέψουν πως τα δάκρυα αυτά προμήνυαν το διαζύγιο της Δέσποινας με τον Ντέμη Νικολαΐδη που ανακοινώθηκε λίγες εβδομάδες αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τον χωρισμό: Όσα είπε επί σκηνής

Η ανακοίνωση του χωρισμού

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας.
Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», αναφέρεται στην ανακοίνωση του χωρισμού του ζευγαριού το οποίο δεν έχει μιλήσει για το διαζύγιο μετά την ανακοίνωση αυτή.



Η στιγμή που η Δέσποινα βούρκωσε:

«Κάθε μέρα όλη μέρα, περιμένω, μου είπανε να σε ξεχάσω, μα επιμένω, στολισμένη απ’ τα Χριστούγεννα βιτρίνα, έμεινα για σένα μέχρι Μάη Μήνα».
Η Δέσποινα τη στιγμή εκείνη βούρκωσε και δεν έκρυψε τον κόμπο στη φωνή της, φανερώνοντας τις δύσκολες στιγμές που περνούσε.

Το βίντεο με τα δάκρυα της Βανδή που προμήνυε τον χωρισμό από τον Ντέμη (video)



Όσα ξεκαθάρισε η Δέσποινα

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου σε ένα διάλειμμα από τη φωτογράφηση για το νυχτερινό μαγαζί στο οποίο θα συνεχίζει να εμφανίζεται στην Κύπρο και τον χειμώνα μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Η Δέσποινα εξήγησε τι ακριβώς πυροδότησε εκείνο το βούρκωμα στο Σπίτι με το Μega και τόνισε:

«Έχω χρόνια ευαίσθητες πλευρές, μου κάνει εντύπωση που εστιάσατε σε αυτό, τα τραγούδια, οι στίχοι, τα βιώματά μας τραγουδάμε» είπε η Δέσποινα μίλησε και για το δύσκολο φετινό καλοκαίρι τονίζοντας: