Crop jeans και λευκό top: Υποδεχόμαστε με summer mood το φθινόπωρο! - Inspo η Μπέττυ Μαγγίρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Crop jeans και λευκό top: Υποδεχόμαστε με summer mood το φθινόπωρο! - Inspo η Μπέττυ Μαγγίρα

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με ένα look που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ.

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρίσκεται φέτος σε νέο ρόλο και μας καλημερίζει καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του OPEN και την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Η ηθοποιός-παρουσιάστρια και η ομάδα της μας κρατούν συντροφιά από τις 09:50, για 3 ολόκληρες ώρες. Η αλήθεια όμως είναι ότι αντλούμε έμπνευση από τις super stylish εμφανίσεις της και τις προσαρμόζουμε αργότερα στο δικό μας γούστο και στυλ.



Η Μπέττυ Μαγγίρα με το πουκάμισο που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ (photos)

https://www.instagram.com/tv/CUUTk6Ho6fZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλες οι λεπτομέρειες πίσω από το σημερινό look της Μπέττυς Μαγγίρα

betty maggira jeans2

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια εμφανίστηκε στους δέκτες μας με ένα υπέροχο casual look το οποίο αποτελεί την πιο comfy πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας. Η fashion stylist της Μπέττυς Μαγγίρα, Αγγελική Μαρτσέκη (@tzela) δέχθηκε να μου αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες πίσω από το look και την ευχαριστώ πολύ.

Αποκλειστικό! Η Μπέττυ Μαγγίρα μάς μίλησε για το νέο της κούρεμα και τα μυστικά ομορφιάς της

Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε είσοδο στο τηλεοπτικό πλατό με ένα crop τζιν παντελόνι με λευκά εξώγαζα (η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά) από το brand Camelot. Το λευκό πλεκτό τοπ είναι από Tailor Made knitwear ενώ τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα από Senses shop. To χτένισμα της παρουσιάστριας δημιούργησε ο Νάσος Ασημακόπουλος ενώ το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Κλημεντίνη Παπαδημητρίου.

Crop jeans- Πώς θα το φορέσεις επιτυχώς το φθινόπωρο

Οι οίκοι μόδας κάθε φορά που λανσάρουν τις συλλογές τους για τη νέα σεζόν επενδύουν και σε βαριά υφάσματα ωστόσο στην Ελλάδα το φθινόπωρο είναι αρκετά θερμό. Εμείς λέμε ναι στην πρόταση της Μπέττυς Μαγγίρα για crop jeans και τοπ με ανοιχτό ντεκολτέ αφού συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους και με τα κατάλληλα παπούτσια δημιουργούν μοναδικά day to night looks.