Total purple look για να μην περνάς ποτέ απαρητήρητη! Η Ελένη Μενεγάκη δείχνει πώς θα το σετάρεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Total purple look για να μην περνάς ποτέ απαρητήρητη! Η Ελένη Μενεγάκη δείχνει πώς θα το σετάρεις

Η παρουσιάστρια υιοθέτησε το μεγαλύτερο colour trend και μας έδωσε έμπνευση για τα φθινοπωρινά μας looks.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε φέτος στους δέκτες μας και μάς κρατά συντροφιά καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την εκπομπή «Ελένη». Η παρουσιάστρια πραγματοποιεί κομψές εμφανίσεις, δίνοντάς μας διαρκώς έμπνευση για το casual αλλά και το πιο επίσημο ντύσιμό μας.

H total purple εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη

menegaki total purple

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό με ένα μωβ σύνολο που της ταίριαζε απόλυτα. Το σατέν πουκάμισό της από 29 fashion και το ψηλόμεσο παντελόνι από Never on Sunday συνέθεσαν το ωραιότερο total purple look που θα φοράς κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ. Την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη ολοκλήρωσαν οι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες από Envie shoes.

Πώς θα υιοθετήσεις το colour trend

Ένα μωβ σύνολο (πχ κοστούμι) θα σε «βγάλει ασπροπρόσωπη» σε πολλές ενδυματολογικές συνθήκες. Κομψό, θηλυκό και εντυπωσιακό μπορεί να φορεθεί στο γραφείο, σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή στην βραδινή σου έξοδο. Δώσε έμφαση στα παπούτσια και τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις για να απογειώσεις το look.

Η αλήθεια είναι πως το μωβ χρώμα αναδεικνύει περισσότερο τις ξανθιές γυναίκες. Αν ανήκεις ωστόσο στις μελαχρινές, το μόνο που πρέπει να κάνεις για να ξεχωρίσεις είναι να δώσεις «φως» στο μακιγιάζ σου. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα φρέσκο makeup σε ροζ αποχρώσεις ενώ το half up bun χτένισμά της έκανε όλη την διαφορά.

#1 Φόρεσε ένα κοστούμι σε μωβ χρώμα

#2 Συνδύασε μωβ items σε διαφορετικές αποχρώσεις (πχ σκούρο μωβ παντελόνι με λιλά πουκάμισο ή τοπ)

High bun και κόκκινο κραγιόν! Κάν’το όπως η Ελένη Μενεγάκη



Μη χάνεις άλλο χρόνο! Κάνε scroll για να βρεις τα ωραιότερα μωβ ρούχα και αξεσουάρ της αγοράς.

poukamiso

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ- ATTRATTIVO

panteloni

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ- Η&Μ

forema2 copy

ΦΟΡΕΜΑ-PARABITA

top

ΤΟΠ-PINK WOMAN

goves copy

ΓΟΒΕΣ-ENVIE SHOES

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά ακόμη μωβ items που ξεχώρισα για εσένα ώστε να βάλεις χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου.