High bun και κόκκινο κραγιόν! Κάν’το όπως η Ελένη Μενεγάκη

Μαρία Ροδίτη
High bun και κόκκινο κραγιόν! Κάν’το όπως η Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια μάς έδωσε το απόλυτο beauty inspiration για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις μας.

Η Ελένη Μενεγάκη μάς κρατά συντροφιά τα μεσημέρια καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Η παρουσιάστρια πραγματοποιεί κομψές εμφανίσεις, δίνοντάς μας άπειρες ιδέες για το καθημερινό και πιο επίσημο ντύσιμό μας.

Δημιουργεί, όμως, μαζί με την ομάδα που επιμελείται την εικόνα της και ultra chic beauty looks σαν το σημερινό. Πραγματικά, το χτένισμα και το μακιγιάζ της Ελένης σήμερα είναι το κάτι άλλο.

Ωδή στο highlighter η Ελένη Μενεγάκη- Πώς θα το φορέσεις κι εσύ

elenit menegaki mega eleni hair style

Το τέλειο high bun για κάθε περίσταση

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να βγει on air σήμερα με ένα χτένισμα με το οποίο… καιρό είχαμε να τη δούμε.

Η παρουσιάστρια έπιασε τα μαλλιά της σε high bun (aka ψηλό κότσο), με όγκο, αφήνοντας ελεύθερες δύο τούφες γύρω από το πρόσωπό της. Πραγματικά, το high bun της έκανε τη διαφορά και ταίριαξε μοναδικά με το μαύρο φόρεμά της.

menegaki high bun

Μη σου φαίνεται πως αυτό το χτένισμα είναι μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις. Όχι! Είναι για κάθε μέρα και για κάθε ώρα. Για κάθε περίσταση.

Μπορείς να το κάνεις για να πας στο γραφείο, για να πας για καφέ ή ποτό με τις κολλητές ή τον σύντροφό σου, αλλά και σε έναν γάμο ή μια βάφτιση. Είναι passepartout κότσος σού λέω!

Η hot πινελιά του κόκκινου κραγιόν

Με το μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη δεν ταίριαζε τίποτα πιο πολύ από το κόκκινο κραγιόν. Και αυτό ακριβώς επέλεξε η παρουσιάστρια.



Διατηρώντας clean το υπόλοιπο πρόσωπο και βάζοντας μόνο μαύρο eyeliner και μάσκαρα στα μάτια η Ελένη ανέδειξε στο έπακρον όλο το look της.

Κι επειδή… ξέρω ότι το κόκκινο κραγιόν της Ελένης σε ξετρέλανε, βρήκα και συγκέντρωσα στην gallery 5 iconic κόκκινα κραγιόν, που έστω και μία φορά στη ζωή σου αξίζει να δοκιμάσεις! Ανακάλυψέ τα!

FYI: Η Ελένη Μενεγάκη φοράει φόρεμα Michael Kors και γόβες Aquazzura.