Fashion Chameleon: Η Bella Hadid ποτέ δε φοβήθηκε να πειραματιστεί με το στυλ της (+10 glam looks)

Νατάσσα Σχοινά
Fashion Chameleon: Η Bella Hadid ποτέ δε φοβήθηκε να πειραματιστεί με το στυλ της (+10 glam looks)

Το μοντέλο τραβάει την προσοχή πάνω της με το μοντέρνο, high-fashion στυλ της.

Στο 25ο έτος της ηλικίας της μπαίνει σήμερα η Bella Hadid που γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1996. Το κορίτσι που έγινε γνωστό σχεδόν ταυτόχρονα με τη μεγάλη του 26χρονη αδερφή, Gigi Hadid, έχει κατακτήσει τις πασαρέλες και έχει προσθέσει στο βιογραφικό του μία μεγάλη λίστα από συνεργασίες που πολλές μοντέλα θα ήθελαν στην καριέρα τους.

Η καριέρα της Bella Hadid άρχισε όταν ήταν μόλις 16 ετών. Το έφηβο τότε κορίτσι πρωταγωνίστησε σε ένα διαφημιστικό πρότζεκτ για το brand Flynn Skye, ενώ λίγο μετά έγινε μοντέλο για τη συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2013 της Hanna Hayes, εισερχόμενη πιο ενεργά στον χώρο της μόδας.

bella hadid birthday looks10

Το μεγάλο βήμα

Το μεγάλο βήμα, ωστόσο, έγινε με την ενσωμάτωσή της στο δυναμικό του IMG Models τον Αύγουστο του 2014. Δεν πέρασε ούτε έναν μήνας και το μοντέλο έκλεισε την πρώτη του δουλειά περπατώντας στο catwalk του Desigual στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Πριν φύγει ο χρόνος, βρέθηκε να κλείνει συμφωνίες για περιοδικά μόδας.

Φεστιβάλ Καννών: Η Bella Hadid πιο κομψή από ποτέ με φόρεμα Schiaparelli

Από εκείνο το σημείο και μετά, τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Όπου διοργανωνόταν μεγάλο fashion event, σε κάποιο μέρος της λίστας θα φιγούραρε το όνομά της. Tom Ford, Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, Chanel, Philip Plein, Bottega Veneta, έγιναν μόνο μερικοί από τους οίκους με τους οποίους συνεργάστηκε στην πορεία. Μην ξεχνάς και την πασαρέλα για τη Victoria’s Secret.



Το στυλ της Bella Hadid

Όσον αφορά στο κομμάτι του στυλ της, η Bella είναι ένα κορίτσι που ποτέ δεν κλείστηκε σε καλούπια. Δε θέλησε να περιοριστεί σε μία κατεύθυνση αλλά δοκίμαζε κάθε φορά και κάτι διαφορετικό. Τη μία μέρα εμφανίζεται με low-waisted jeans σαν μία pop star των 90s και την επόμενη διαλέγει μία επιβλητική τουαλέτα διάσημου οίκου μόδας θυμίζοντας μία Χολιγουντιανή σταρ του παλιού κινηματογράφου.

https://www.instagram.com/p/CQjfv5pNuQP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Bella είναι το φρέσκο κορίτσι που δεν ακολουθεί αλλά ορίζει τις τάσεις στη μόδα. Προσθέτει χρυσές αλυσίδες στο πιο απλό ζευγάρι με γυαλιά ηλίου για να του δώσει μία extra glam πινελιά. Συνδυάζει έντονα prints με T-shirt με logo και «παίζει» με layering διασαφηνίζοντας ότι δεν έχει καμία διάθεση για βαρετά looks.

https://www.instagram.com/p/CMStUG2Ab-Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Bella Hadid έχει κάνει κατά καιρούς μερικές από τις πιο stop-the-press εμφανίσεις στο red carpet. Συνέχισε παρακάτω για να τις δεις…