Φεστιβάλ Καννών: Η Bella Hadid πιο κομψή από ποτέ με φόρεμα Schiaparelli

Τσακιρίδου Χριστίνα
Φεστιβάλ Καννών: Η Bella Hadid πιο κομψή από ποτέ με φόρεμα Schiaparelli

Το διάσημο μοντέλο εντυπωσίασε τους πάντες με την ενδυματολογική της επιλογή.

Όλο το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον παραμένει στραμμένο στο 74ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών, με τις εμφανίσεις των stars να συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Η Bella Hadid εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί και έδωσε πρόσθετη αίγλη στον θεσμό, με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Το φόρεμα που «έβαλε φωτιά» στα φωτογραφικά φλας

Η Bella Hadid επέλεξε δημιουργία του οίκου Schiaparelli για να δώσει το παρών στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών και μαγνήτισε τα βλέμματα. Το νεαρό top model πραγματοποίησε μια από τις πιο avant-garde εμφάνίσεις της μέχρι και σήμερα.

Το μαύρο maxi φόρεμα είναι από την πρόσφατη Haute Couture συλλογή του Ιταλικού οίκου για την επερχόμενη σεζόν. Το φόρεμα έχει σχεδιάσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Schiaparelli, Daniel Roseberry και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αντικατοπτρίζουν τον διάσημο οίκο.

https://www.instagram.com/p/CRMcbHnBd6_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το φόρεμα είχε εμφανώς λενα πολύ βαθύ ντεκολτέ, ωστόσο άλλο ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις. Το μεγάλο χρυσό κολιέ που κοσμούσε τον λαιμό του μοντέλου, κάλυπτε το στήθος της με τον ωραιότερο τρόπο και ολοκλήρωσε κομψά το συνολικό look. To ιδιαίτερο αυτό κόσμημα με την χοντρή αλυσίδα είχε σαν σχήμα τους βρόγχους του πνεύμονα και ήταν στολισμένο με πολύτιμους λίθους. Το μόνο σίγουρο είναι πως είχαμε καιρό να δούμε ένα τόσο εντυπωσιακό αξεσουάρ και η συγκεκριμένη εμφάνιση της Bella ήταν από τις πιο αξιομνημόνευτες του θεσμού.

Φεστιβάλ Καννών: Οι πιο avant garde εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com



Φεστιβάλ Καννών: Οι λαμπερές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από την εμφάνιση της Bella στις Κάννες, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.