Το πράσινο είναι hot! H Ελεονώρα Μελέτη σου δείχνει πώς να το φορέσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το πράσινο είναι hot! H Ελεονώρα Μελέτη σου δείχνει πώς να το φορέσεις

Η παρουσιάστρια του «Μega Καλημέρα» υιοθέτησε επιτυχώς ένα από μεγαλύτερα color trends της σεζόν.

Η Ελεονώρα Μελέτη και η ομάδα της μας κρατούν καθημερινά συντροφιά φέτος μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την πρωινή εκπομπή «Mega Kαλημέρα». Από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 7:50 και για 2 ολόκληρες ώρες, μας ενημερώνει για όλα τα νέα και τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Μέσα από την εκπομπή ωστόσο η Ελεονώρα Μελέτη μας χαρίζει απλόχερα inspo σε θέματα μόδας, καθώς οι εμφανίσεις της αποπνέουν φινέτσα και ακολουθούν τις τάσεις της εποχής.

Τα γήινα χρώματα είναι στη μόδα! Συνδύασέ τα με τόλμη- Inspo η Ελεονώρα Μελέτη (photos)

Η Ελεονώρα Μελέτη με καρό φούστα και πράσινα πέδιλα- To color trend της σεζόν

meleti1

Η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε σήμερα στο πλατό με neon κίτρινο πουλόβερ και καρό mini φούστα σε αποχρώσεις του πράσινου. Οι φούστες με prints συνδυάζονται εξαιρετικά με μονόχρωμα items, με το look της παρουσιάστριας να αποτελεί πρόταση για τα all day looks μας.

Tο outfit ολοκλήρωσαν με τον ωραιότερο τρόπο τα εντυπωσιακά πράσινα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το styling επιμελείται καθημερινά ο Πάνος Αλμπάνης ενώ το χτένισμα και το μακιγιάζ δημιούργησε ο Θάνος Βογιατζής.

meleti2

Τα μάτια της παρουσιάστριας τονίστηκαν με γήινες σκιές και λεπτό eyeliner ενώ το ροζ κραγιόν έδωσε την απαραίτητη φρεσκάδα στο μακιγιάζ.

Το πράσινο επιστρέφει δυναμικά αυτό το φθινόπωρο

stellamccartney

Από το runway της Stella Mc Cartney για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022.

Το πράσινο είναι αναμφίβολα ένα από τα χρώματα που έχουν μια μόνιμη θέση στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων τα τελευταία χρόνια. Το έντονο πράσινο είναι από τους αγαπημένους τόνους τόσο των σχεδιαστών όσο και των γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μπορεί να ενσωματωθεί τόσο σε πρωινές αλλά και σε βραδινές εμφανίσεις για να δώσει χρώμα, στυλ και να αναβαθμίσει κάθε outfit. Τα βελούδινα items σε έντονο πράσινο χρώμα είναι ο ωραιότερος τρόπος για να κάνεις ενδιαφέρον ακόμη και το πιο βαρετό, μονόχρωμο look.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις 5 high heels σε πράσινους τόνους που αξίζει να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου φέτος: