Wedding vibes! Το timeless νυφικό των MI-RŌ που φόρεσε η Τόνια Σωτηροπούλου

Νατάσσα Σχοινά
Wedding vibes! Το timeless νυφικό των MI-RŌ που φόρεσε η Τόνια Σωτηροπούλου

Η νύφη έλαμψε μέσα σε ένα σχέδιο που γιορτάζει την ισορροπία και την κομψότητα. 

Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν σε κλειστό κύκλο με το ζευγάρι να ζητάει από δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους και να μη δημοσιοποιήσουν τίποτα από τον γάμο τους.

Μετά την πραγματοποίηση της τελετής, ωστόσο, η Σωτηροπούλου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από την πολιτική τους ένωση, ενώ, στη συνέχεια, ακολούθησε και ένα post με περισσότερες λεπτομέρειες για το νυφικό με το μοντέλο να ποζάρει σε ένα παραμυθιακό, βασιλικό σκηνικό.

https://www.instagram.com/p/CU7q9jfIHzC

Το νυφικό της Τόνιας Σωτηροπούλου

Η νύφη πόζαρε σε ένα φόντο από oversized παράθυρα και μακριές κουρτίνες, με το πέπλο του νυφικού να απλώνεται αέρινα πάνω στο έδαφος – σκακιέρα. Ένα μακρύ slip dress με αναφορές στη δεκαετία του '20. Εσωτερικά το σώμα της αγκάλιαζε απαλά ένα μεταξωτό σατέν, ενώ στο μεταξωτό τούλι που χρησιμοποιήθηκε εξωτερικά ήταν κεντημένα με την τεχνική του patchwork 18 είδη ντελικάτης δαντέλας. Το ρομαντικό ύφος της sur mesure δημιουργίας συμπλήρωναν οι πέρλες που είχαν κεντηθεί σε όλο το νυφικό, καθώς και στο μακρύ μεταξωτό πέπλο. Το σχέδιο του off-white ρούχου άφηνε ακάλυπτη την πλάτη, ενώ αναδείκνυε διακριτικά τη σιλουέτα της. Ένα νυφικό που γιόρταζε την ισορροπία και την κομψότητα στην πιο διαχρονική τους έννοια.

Το σχέδιο αποτελεί δημιούργημα των MI-RŌ, δηλαδή του Γιάννη Ράπτη και του Δημήτρη Μαστρόκαλου.

https://www.instagram.com/p/CU7vlTYoVbF

«Το όμορφο αυτό νυφικό το έφτιαξε κυριολεκτικά με τα χέρια του ο ένας από τους δυο κουμπάρους μας @giannisraptis (ο δεύτερος είναι ο @georgeboukouvalas) και ο αγαπημένος @dimitrismastrokalos δηλαδή οι @mirodesigners. Είπα στον Γιάννη να κάνει όπως θέλει το νυφικό μου γιατί ποτέ δεν το είχα σκεφτεί. Γιάννη και Δημήτρη σας ευχαριστώ, ακόμα και να το είχα σκεφτεί δεν θα ήταν ποτέ κάτι τόσο όμορφο», έγραψε η Σωτηροπούλου για να συνοδεύσει την ανάρτησή της στο Instagram.

Μαραβέγιας: Το τρυφερό φιλί στον γάμο και η αφιέρωση στην σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου

Το κοστούμι του Κωστή Μαραβέγια

Ο γαμπρός αφέθηκε επίσης στα έμπειρα χέρια του σχεδιαστικού διδύμου MI-RŌ. Επέλεξε ένα μπορντό double-breasted κοστούμι, το οποίο συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει μια πιο αναλαφρη νότα επιλέγοντας φλοραλ pochette.

https://www.instagram.com/p/CU8Me4UgV0m

Δες περισσότερες φωτογραφίες με το timeless νυφικό της Τόνια Σωτηροπούλου στη συνέχεια.