Πώς η Kim Kardashian εξελίχθηκε από βοηθός της Paris Hilton σε σταρ που ορίζει τις τάσεις της μόδας

Νατάσσα Σχοινά
Πώς η Kim Kardashian εξελίχθηκε από βοηθός της Paris Hilton σε σταρ που ορίζει τις τάσεις της μόδας

Η Kim έχει γενέθλια και αναλογιζόμαστε από πού ξεκίνησε και πού έφτασε.

«Αν προσπαθήσεις αρκετά, θα αποκτήσεις αυτό που θες», έχει πει η Kim Kardashian και κανείς δεν μπορεί να την αδικήσει, αφού αυτή της η ατάκα περιγράφει με μεγάλη ακρίβεια την πορεία και την εξέλιξη της ζωής της. Η σταρ κλείνει σήμερα τα 41 της χρόνια με ένα net worth που ξεπερνάει το ένα δισεκατομμύριο, όμως, αν αναλογιστείς από πού ξεκίνησε, η εξέλιξή της είναι ορατή.

Pay Me Kim Kardashian GIF by GQ

Η Kim Kardashian επί Paris Hilton

Ήταν το 2006, όταν οι paparazzi φωτογράφισαν για πρώτη φορά την Kim Kardashian με την Paris Hilton να απολαμβάνουν να ψωνίζουν και να δίνουν το παρών σε party του Hollywood. Η Kim δούλευε για τη διάσημη κληρονόμο και της έδινε τις στυλιστικές της συμβουλές σχετικά με το πώς να ντυθεί.

Η ίδια η Kim τότε φορούσε jean -ένα παντελόνι με το οποίο δύσκολο να ανακαλέσεις στη μνήμη σου ότι την έχεις δει πρόσφατα-, συνδύαζε γιλέκα με σατέν μπλουζάκια και προτιμούσε ένα πιο έντονο μακιγιάζ για το πρόσωπό της.

kim kardashian birthday


William Rast Fashion Show - 17/10/2006

Η ανεξαρτητοποίηση στην καριέρα και στο στυλ

Δε χρειάστηκε να περάσει πολύς χρόνος για να βρεθεί η ίδια στο προσκήνιο. Το 2007, η Kim είχε ήδη δείξει ότι θα απασχολούσε τη showbiz. Άνοιξε με τις αδερφές της την μπουτίκ «Dash» στο Calabasas στην California, άρχισε να εμφανίζεται στο ριάλιτι της οικογένειας, «Keeping Up With The Kardashians» και το στυλ της ακολούθησε σιγά-σιγά έναν πιο επαγγελματικό χαρακτήρα. Φορέματα, two pieces, λιγότερο ζωηρά αξεσουάρ συνόδευαν τις εμφανίσεις της.

kim kardashian birthday2


Στα εγκαίνια της Bergdorf Goodman diamond Monkey collection της Lorraine Schwartz - 20/6/2007

kim kardashian birthday3


Hollywood Life magazine Style Awards - 7/10/2007

Ο γάμος με τον Humphries και τα βήματα στο πιο elegant στυλ

Το 2011, η Kim Kardashian παντρεύτηκε τον Kris Humphries. Μπορεί ο γάμος τους να κράτησε 72 ημέρες, όμως, ο αντίκτυπος της διετούς σχέσης τους στο στυλ της δεν ήταν αμελητέος. Η σταρ αποχαιρέτισε τα πιο καθημερινά items για να δώσει τη θέση τους σε τουαλέτες, σατέν και πιο ραφιναρισμένα υφάσματα που αναδείκνυαν την εξέλιξή της σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

kim kardashian birthday4

Annual Critics' Choice Movie Awards - 14/1/2011

kim kardashian birthday5

InStyle Academy Awards - 27/2/2011

Η fashion expert Kim Kardashian

Από το 2010 και μετά, το πρόγραμμα της Kim ήταν γεμάτο με συνεργασίες, όμως, το ακόμα μεγαλύτερο break που τη μετέφερε σε κάθε στιγμή των φαν της ήταν από το 2014 και μετά που η Kim εστίασε στα social media. Το ίδιο διάστημα, όμως, είχε και κάτι άλλο που επηρέασε θεμελιωδώς το στυλ της: τη σχέση της με τον Kanye West. Με τον West παντρεύτηκαν στις 24 Μαΐου το 2014 και μέχρι το 2021 που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, η Kim έκανε μερικές από τις πιο statement εμφανίσεις της. Τολμηρές, fashion forward. Φορέματα με όγκους, που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της, χωρίς περιορισμούς στα υφάσματα και εστιάζοντας στη μονοχρωμία και στα εκθαμβωτικά κοσμήματα.

kim kardashian birthday6

Met Gala 2014

kim kardashian birthday7

Elton John Oscar Viewing and After Party 2014

kim kardashian birthday8

NYFW Spring/Summer 2018

Η trendsetter Kim Kardashian

Σήμερα, η Kim είναι μία trendsetter. Δεν ντύνεται απλώς με την τελευταία λέξη της μόδας, αλλά ορίζει και την επόμενη. Διάσημοι οίκοι μόδας, όπως ο Balmain, την τοποθετούν στην κορυφή των επιλογών τους για τα ρούχα τους και το κοινό παρακολουθεί την παραμικρή λεπτομέρεια στο outfit της για τα νέα trend, όπως το βαθύ ντεκολτέ στα φορέματα ή η έντονα τονισμένη μέση.

kim kardashian birthday9


Met Gala 2019

kim kardashian birthday10


amfAR 2019

kim kardashian birthday11

Met Gala 2021

SNL: Ο ακομπλεξάριστος μονόλογος της Kim Kardashian - Μίλησε μέχρι και για τον OJ Simpson