OMG! Carrie Bradshaw εσύ; And Just Like That τα είδαμε όλα...

Sabine Camhi
OMG! Carrie Bradshaw εσύ; And Just Like That τα είδαμε όλα...

Από την τούλινη φούστα και τα Louboutin πέδιλα σε μοβ γάντια πλυντηρίου πιάτων και το Babushka scarf – η νέα σειρά θα έχει πολλές εκπλήξεις απ' ότι φαίνεται!

And just like that, η Carrie Bradshaw παρουσίασε ένα από τα πιο iconic style moods που έχουμε δει ποτέ και… τρίβουμε τα μάτια μας. Στιγμιότυπα από τα παρασκήνια από τα γυρίσματα του reboot του Sex and the City δείχνουν την SJP να φοράει το πιο περίεργό της «granny» εμπνευσμένο σύνολο μέχρι σήμερα.



Το post-lockdown look της αγαπημένης μας Carrie = a whole mood

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε φορώντας ένα ροζ gingham φόρεμα από το αγαπημένο της label με έδρα την Νέα Υόρκη, Batsheva, και λευκά mary janes. Οκ, so what;

And Just Like That, η Carrie φόρεσε τα pink high heels που θέλουμε - Τέλειο το color-blocking

Αυτό που μας εξέπληξε είναι η επιλογή των αξεσουάρ της. Είναι γνωστό πως η Bradshaw είναι τολμηρή όσον αφορά στις στυλιστικές επιλογές της, αλλά κανείς δεν περίμενε πως θα φορούσε ένα ζευγάρι λαστιχένια γάντια και ένα Babushka scarf (περιγράφει τον παραδοσιακό τρόπο που οι Ρωσίδες γιαγιάδες φορούν το μαντήλι, στο κεφάλι και δεμένο κάτω από τον λαιμό). Μήπως αυτό είναι ένα νέο hint για την επερχόμενη σεζόν, η οποία θα αναφερθεί στην πανδημία; Και, μήπως είναι αυτό το post-lockdown look της Carrie Bradshaw;


https://www.instagram.com/p/CVQq8hlIHUX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν από αυτό το περίεργο σύνολο, η Parker εθεάθη να προβάρει μια σκηνή φορώντας joggers με ένα σενάριο στο χέρι, καθώς η παραγωγή συνεχίζεται στο spinoff του HBO Max με ημερομηνία κυκλοφορίας τον Δεκέμβριο.

Μιας και εμπνευστήκαμε από την νέα εμφάνιση της SJP, συνέχισε παρακάτω για να δεις τα 10 super girly κομμάτια που θα φορέσουμε μέχρι να κλείσουμε τα 100 μας. Μπράβο Carrie, είμαστε μαζί σου!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @andjustlikethat