Τί φόρεσαν οι celebrity στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό party της χρονιάς;

Τί φόρεσαν οι celebrity στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό party της χρονιάς;

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό party στην Αμερική έγινε λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτική σεζόν με το CBS, το Showtime και το CW να συμμαχούν και τα αστέρια από τα τρία δίκτυα να εμφανίζονται και να τραβούν τα βλέμματα.

Αρχικά τα πρωτεία του στυλ κερδίζει μακράν η γλυκιά Rachel Bilson με το Erdem ντε πιες της με κόκκινο παντελόνι και φλοράλ, σιφόν πουκάμισο που συνδυασμένο με τις Louboutin λεοπάρ γόβες της έκοψες ανάσες.

Κατά πόδας στον αγώνα του στυλ ακολούθησαν η Kristen Bell με το Versus cocktail φόρεμα της και το ασημένιο clutch bag δίνοντας μία πιο glam νότα στο party, η Claire Danes με το wrap φόρεμα στις αποχρώσεις του ροδάκινου, η Kat Graham με το μαύρο φόρεμα με τις χρυσοποίκιλτες λεπτομέρειες και η Emily Rossum που τόλμησε το color blocking με το μουσταρδί και μπλε και εντυπωσίασε ευχάριστα στο κόκκινο χαλί.

Η Sarah Michelle Gellar που εμφανίστηκε με mini ολόμαυρο φόρεμα μας προκάλεσε πολλά χασμουρητά ακόμα και η παρουσία της στο party ήταν μια έκπληξη από μόνη της γιατί έχουμε να τη δούμε πολλά χρόνια προσκήνιο, ενώ η Lisa Kudrow από τα φιλαράκια φαινόταν σα θλιμμένη παράνυμφος.

Ειδική μνεία αφιερώνουμε στα τρία κορίτσια που πρωταγωνιστούν στο 90210 και εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί ωσάν να πηγαίνουν για ψώνια στο super market και σχολιάστηκαν άσχημα γιατί μπορεί να είναι φρέσκα και όμορφα, αλλά μάλλον ο καλιφορνέζικος ήλιος τους χτύπησε κατά κούτελα και ξέχασαν που πάνε.