Γιατί η Ελένη Μενεγάκη φοράει πάντα ζώνη στην ίδια απόχρωση με τα ρούχα της;

Γιατί η Ελένη Μενεγάκη φοράει πάντα ζώνη στην ίδια απόχρωση με τα ρούχα της;

Ένα μικρό fashion trick για την Ελένη, ένα μεγάλο βήμα για εμάς που θέλουμε να ντυνόμαστε κομψά και να αναδεικνύουμε τη σιλουέτα μας.

Η Ελένη Μενεγάκη δίνει σημασία στις λεπτομέρειες. Και αυτό δεν φαίνεται μόνο από τις στοχευμένες επαγγελματικές της κινήσεις και τη μόνο ανοδική πορεία της όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και από το στυλ της. Μία γυναίκα με τόσο λαμπρή στρατηγική σε ό,τι αφορά τη δουλειά της δεν θα μπορούσε παρά να δίνει σημασία και σε οτιδήποτε «μικρό» συμβαίνει γύρω της και πάνω της, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την εμφάνισή της.


https://www.instagram.com/p/CV5QwRjoxoC


Η Ελένη -γιατί έχει κερδίσει δικαιωματικά να την αποκαλούμε με το μικρό της- δεν κάνει υπερβολές στα looks της. Κάθε μέρα, ζωντανά από τη συχνότητα του Μega, υποδέχεται το τηλεοπτικό κοινό με μονόχρωμα, ladylike φορέματα. Με pencil φούστες, με πουκάμισα και υφασμάτινα παντελόνια σε flare γραμμή. Συχνά επιλέγει printed, midi φορέματα και shirt dresses που βγάζουν στην επιφάνεια τη σοφιστικέ πλευρά της.

fouter kagia

Oδηγός Αγοράς: 10 φούτερ για να φρεσκάρεις το athleisure στυλ σου

Πάντα όμως, όποιο και αν είναι το #ootd η ξανθιά παρουσιάστρια δεν παραβλέπει τις λεπτομέρειες του look της και μία από αυτές τις λεπτομέρειες που καθορίζουν τη συνολική εικόνα της είναι η ζώνη. Η Ελένη δεν ακολουθεί την πεπατημένη, δηλαδή δεν φοράει μαύρες ή καφέ δερμάτινες ζώνες που έρχονται σε χρωματική αντίθεση με το υπόλοιπο outfit. Aντιθέτως ποντάρει σταθερά σε ζώνες που είναι ακριβώς στην ίδια απόχρωση με το υπόλοιπο σύνολό της.

Ring a bel(t)?

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery αναλυτικά, οι ροζ, μοβ και κόκκινες ζώνες της Ελένης λειτουργούν συμπληρωματικά στο υπόλοιπο σύνολο και καταφέρνουν να τονίσουν τη μέση της και να δημιουργήσουν το εφέ της κλεψύδρας στο σώμα της χωρίς όμως να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα. Διακριτικά και ήσυχα η παρουσιάστρια κάνει πιο θηλυκό το look της και χωρίς τυμπανοκρουσίες δίνει έναν αέρα femme fatale στη μεσημεριανή, τηλεοπτική ζώνη. Όπου ζώνη βάλε hashtag #diplis