Oδηγός Αγοράς: 10 φούτερ για να φρεσκάρεις το athleisure στυλ σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oδηγός Αγοράς: 10 φούτερ για να φρεσκάρεις το athleisure στυλ σου

Δεν λέμε ότι μυρίζει lockdown στην ατμόσφαιρα, αλλά ας πάρουμε μερικά καινούργια hoodies #αχρειασταναειναι

Τα loungewear μπορεί να μην τα γνωρίσαμε μέσα στην πανδημία, αλλά τότε τα αγαπήσαμε λίγο παραπάνω. Θες ο ψυχαναγκασμός μας να βγάζουμε τις πιτζάμες και να είμαστε λίγο πιο περιποιημένες μέσα στο σπίτι, θες η ανάγκη να φοράμε ρούχα που να είναι άνετα για τον καναπέ αλλά και κατάλληλα για τον περίπατο, πάντως τα φούτερ πέρασαν στις πρώτες σειρές της shopping list μας από εκεί που ήταν «λύση ανάγκης» για να ολοκληρώσουμε τις αθλητικές μας εμφανίσεις. Και δεν είμαστε μόνο εμείς που τα εκτιμήσαμε λίγο παραπάνω τα τελευταία δύο χρόνια…

Star Style

Aπό την Kim Kardashian, μέχρι τη Jennifer Lopez, τη Selena Gomez μέχρι και τις πιο εκλεπτυσμένες Gwyneth Paltrow και Jennifer Aniston, δεν υπάρχει mega star στο Hollywood που να μην έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με φούτερ. Και δεν εννοούμε κατά τη διάρκεια κάποιου μαθήματος Pilates ή Pole Dancing (ναι, η JLo έκανε και από αυτό).

Tα hoodies, αλλά και τα απλά βαμβακερά ή φλις φούτερ χωρίς κουκούλα, είναι από τα είδη ρούχων που οι celebrities απολαμβάνουν να φοράνε στις off-duty εμφανίσεις τους και μάλιστα τα συνδυάζουν και με λιγότερο αθλητικά ρούχα, όπως δερμάτινα leggings, mini φούστες ακόμα και midi skirts σε σοφιστικέ άλφα γραμμή. Αυτό αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα αυτού του sporty item σε όλα τα στυλ και τις περιστάσεις.

fouter blameyourdaze

Ένα ελληνικό brand παρουσιάζει μία συλλογή μόδας που «σπάει την Κυριακίλα» με τον πιο στυλάτο τρόπο

Post Covid-19 Era

Και αυτή η πολυχρηστικότητα είναι το βασικό στοιχείο που θέλουμε να έχουν τα ρούχα μας εν μέσω πανδημίας, γιατί μπορεί αυτήν τη στιγμή να μη βρισκόμαστε σε lockdown (και ευχόμαστε να μην ξαναβρεθούμε ποτέ) αλλά ούτε και έχουμε περάσει στην post Covid-19 era. H άνεση εξακολουθεί να παίζει σημαντικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα και τη ζωή μας γι΄αυτό και αυτόν τον Νοέμβριο θα ανανεώσουμε τη συλλογή μας από φούτερ προσθέτοντας τουλάχιστον ένα νέο σχέδιο από τον Οδηγό Αγοράς που θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery. Φτιάξε μία γκαρνταρόμπα με star quality, cool αισθητική και άνετο χαρακτήρα με πρωταγωνιστή το πιο πρακτικό και αγαπημένο είδος μπλούζας… ξεκινώντας από σήμερα κιόλας! Καλά Ψώνια!