Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το ιδανικό mini εμπριμέ φόρεμα για όλη τη μέρα

Νατάσσα Σχοινά
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το ιδανικό mini εμπριμέ φόρεμα για όλη τη μέρα

Λίγη πρωινή έμπνευση από το μοντέρνο και θηλυκό στυλ της παρουσιάστριας.

Η αγάπη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα mini φορέματα δεν κρύβεται. Τα κοντά φορέματα βρίσκονται συχνά-πυκνά στις επιλογές της για καθημερινές εμφανίσεις. Όλα εκείνα τα σχέδια που αναδεικνύουν τα πόδια της και στενεύουν στη μέση δημιουργώντας μία πιο hourglass σιλουέτα.

Έτσι έγινε και στην πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα εμπριμέ mini φόρεμα από Anthe Collection και το συνδύασε με high boots από Nak Shoes.

stamatina tsimtsili Mini forema


@stam_tsimtsili

Το εμπριμέ φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Το μπλε σκούρο φόρεμα της Τσιμτσιλή κολακεύει τόσο τις μελαχρινές όσο και τις ξανθές. Λόγω του μήκους του, ταιριάζει ιδανικά με over-the-knee μπότες, ενώ χρωματισμοί, όπως τα πιο nudes που φοράει εδώ η παρουσιάστρια δίνουν την κατάλληλη ισορροπία για ένα καθημερινό look.

Σε περίπτωση που θες να το φορέσεις το βράδυ και να κάνεις πιο sexy το τελικό αποτέλεσμα, μπορείς να αντικαταστήσεις τις μπότες με high heels ή ψηλοτάκουνα ankle boots και είσαι πανέτοιμη!

Mini φόρεμα και high heels- Inspo η Σταματίνα Τσιμτσιλή (photos)

Τα εμπριμέ mini φορέματα της αγοράς

Η αγορά είναι γεμάτη με mini φορέματα σε κάθε σχέδιο και χρώμα. Από τα διαχρονικά floral που είναι πάντα στη μόδα μέχρι γεωμετρικά σχέδια που συγκεντρώνουν τα βλέμματα πάνω τους. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις πιο όμορφες δημιουργίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η τάση στα παπούτσια που έχουν ξεχωρίσει φέτος οι celebrities (photos)

Η Φαίη Σκορδά βρήκε το χρώμα που θα δώσει αισιοδοξία στο streetstyle του χειμώνα - Copy the look!

Τα μυστικά της λαμπερής εμφάνισης της Βίκυς Καγιά στο DWTS για ένα υπέροχο party look