Η Ήβη Αδάμου δημιούργησε το πιο cozy outfit για τη Δευτέρα και κάθε μέρα της εβδομάδας

Νατάσσα Σχοινά
Η Ήβη Αδάμου δημιούργησε το πιο cozy outfit για τη Δευτέρα και κάθε μέρα της εβδομάδας

Γιατί όλες θέλουμε άνεση και ζεστασιά στις βόλτες μας.

Δευτέρα σήμερα και τα πράγματα δεν είναι απαραίτητα και τόσο εύκολα. Το σαββατοκύριακο έχει αφήσει τα κατάλοιπά του και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο μέχρι να μπούμε πάλι σε μία σειρά για την εβδομάδα.

Τι θα βοηθήσει στην ομαλή μετάβαση από την άνετη και cozy διάθεση του σαββατοκύριακου σε μία καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις; Ένα outfit που θα αγκαλιάσει το σώμα αέρινα. Όπως αυτό που βρήκε η Ήβη Αδάμου.

Η εμφάνιση της Ήβη Αδάμου

Η Ήβη Αδάμου εθεάθη στα σοκάκια της Κηφισιάς να απολαμβάνει τη βόλτα της υπό το πράσινο της περιοχής. Για την περίσταση επέλεξε μία εμφάνιση που βασίζεται στο μαύρο κάνοντας αντίθεση με τα καστανόξανθα μαλλιά της.

ivi adamou look7

Ένα top, ένα oversized παντελόνι και ένα puffer coat, όλα μονοχρωματικά σε μία basic βάση, αποτέλεσαν το ιδανικό look για την πιο άνετη και ζεστή βόλτα στην πόλη. Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, η Ήβη επέλεξε ένα ζευγάρι λευκά sneakers με μαύρες λεπτομέρειες, ενώ είχε μαζί της μία cross body τσάντα που χωρούσε τα απολύτως απαραίτητα, χωρίς να επιβαρύνει.

Η τάση στα παπούτσια που έχουν ξεχωρίσει φέτος οι celebrities (photos)

Οι total ή σχεδόν total εμφανίσεις είναι η σίγουρη λύση για να είσαι κομψή και να αποφύγεις όσο το δυνατόν γίνεται τα στυλιστικά λάθη τουλάχιστον όσον αφορά στους χρωματικούς συνδυασμούς. Τα δε puffer coats που πέρσι επανήλθαν δυναμικά στις τάσεις, δείχνουν ότι δεν έχουν κανέναν σκοπό να φύγουν φέτος. Είναι μία ιδανική επιλογή για παλτό, αν ψάχνεις κάτι που θα σε κρατήσει ζεστή και in-fashion και τον φετινό χειμώνα.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από τη βόλτα της Ήβης Αδάμου στην Κηφισιά στη συνέχεια.

Photo credits: NDP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν τη χρονιά

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει βρει το αγαπημένο της fashion item-Πώς θα το φορέσεις κι εσύ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το ιδανικό mini εμπριμέ φόρεμα για όλη τη μέρα